Jutro - Sreda, 3. mart - Da li smo ponovo došli do vanrednog stanja i policijskog časa i da li možda postoji neki blaži način?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.U FOKUSU
Da li su muškarci i žene jednaki ili je neko malo jednakiji? Da li su žene često plaćene manje i kada rade više? Kako uskladiti karijeru i porodični život? Ovo su samo neka od pitanja za
Aleksandru Čamagić, ona je pomoćnik ministra za brigu o porodici i demografiji.
((NE)RAVNOPRAVNOST, U TEORIJI I PRAKSI))

2.ČOVEČE NE LJUTI SE
Da li je tačno da najmanje 7 hiljada ljudi u Srbiji godišnje umre od zagađenja vazduha? Ko i kako radi te procene? Zbog čega su Beograd i Zagreb na vrhu liste najzagađenijih gradova na svetu, a često iznad onih koji imaju neuporedivo više stanovnika? Postoji li način da se zaštitimo? Naši gosti su dr Elizabet Paunović, stručnjak za životnu sredinu i zdravlje i konsultant Svetske zdravstvene orgnizacije i Zvezdan Kalmar ekološki aktivista.
((VAZDUH UBIJA?))

3.PRELISTAVANJE
Dok u Srbiji raste broj zaraženih od korona virusa i građanima se najavljuje uvođenje policijskog časa, u Beograd dolazi Miroslav Lajčak. Da li iz Prištine donosi optimističke vesti, ili je njegov lični stav, da bi dogovor o Kosovu mogli biti postići za nekoliko meseci? O naslovima i temama iz današnje štampe razgovaramo sa Jelenom Milić i Mišom Đurkovićem.
((STANI IBAR VODO))

4.TEMA JUTRA
Kada će zvanično početi pregovori vlasti i opozicije o uslovima za buduće izbore? Hoće li vlast popustiti i razdvojiti izbore ili će opozicija dobiti neki drugi ustupak? Šta znači evropsko posredovanje u budućim razgovorima? O tome ovog jutra razgovaramo sa Milanom Antonijevićem i Milošem Jovanovićem.
((SAMO DA NE PUKNE VEZA))

5.AKTUELNO
Da li smo ponovo došli do vanrednog stanja i policijskog časa i da li možda postoji neki blaži način da smanjimo broj obolelih i zaustavimo širenje korone, pitaćemo epidemiologa Predraga Kona.
((lODLUKA U PETAK))

6.SVI PRIČAJU O...
Kakvu tenisku akademiju osniva, ko će sve na njoj učiti polaznike, i na kojim turnirima će učestovatoi reći će nam teniser Janko Tipsarević. Pitaćemo ga i da li je velika teniska troka visoko podigla lestvicu.
((SIROTINJO, REKET TI JE TEŽAK))

7.ZABAVA
Kako da na poklon dobijete koncert Magla Benda, objasniće nam frontmen, Vladan Savić, koji će nam biti gost u poslednjem satu naše emisije.
((UZ NAGRADU - KONCERT))

8.HUMANOST NA DELU
Humanitarni Bazar za lečenje trogodišnje devojčice najavljen je za subotu. U goste nam dolazi organizator iz Fondacije “Rodoljublje”, Marko Marjanović.
((ZA SARU NIKOLIĆ))