Jutro - Četvrtak, 25. februar - Kakve mere nam sprema Krizni štab za dva dana, a šta preduzimaju čelnici glavnog grada?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Ilustracija, foto: Hananeko_Studio/Shutterstock
Ilustracija, foto: Hananeko_Studio/Shutterstock
.

1. U FOKUSU
Kako najbrže skinuti kilograme? Koje vežbe za zatezanje daju najbolje rezultate u kratkom roku? Naš gost je Nino Petrović, fitnes instruktor.
((A ŠTA TREBA DA JEDEMO?))

2. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Među tri i po hiljade novozaraženih od korona virusa preovlađuju Beograđani. Kakve mere nam sprema Krizni štab za dva dana, a šta preduzimaju čelnici glavnog grada? Ko udara u klin, a ko u ploču pitamo gradonačelnika Beograda Zorana Radojčića.
((OBARANJE RUKE))

3. SITUACIJA U CRNOJ GORI
Jesu li republički izbori u Crnoj Gori završeni smenom Demokratske partije socijalista ili se nastavljaju i na lokalnim izborima u Nikšiću? Zašto na predizbornim skupovima preovlađuju politička, a ne komunalna pitanja? O tome govori politički aktivista iz Crne Gore, Vladislav Dajković
((BEZ LITIJA?))

4. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove prelistavamo i o najaktuelnijim događajima razgovaramo sa novinarom Darkom Zlojutrom i pravnikom Filipom Živanovićem.
((MERA DARE IZ JASENOVCA))

5. SPORT
Utakmica godine fudbalera Crvene zvezde. Posle beogradskih 2:2,
crveno-beli gostuju večeras Milanu u revanš meču šesnaestine finala Lige
Evrope.
((ZA SLAVU I ISTORIJU))

6. TEMA JUTRA
Trideset tona pilećih nogica i iznutrica neko je istovario na samo kilometar od centra Surčina. Zašto nikako da se spreči stvaranje divljih deponija usred naselja širom Srbije? Do kada će one privlačiti divlje pse i pacove i pretiti da postanu legla zaraze? To ćemo pitati Predraga Baroša, člana veća opštine Surčin, i ekološkog aktivistu Zorana Jankovića.
((KOSTI POD PROZOROM))

7. AKTUELNO
Kako da svet sasluša istinu o Jasenovcu? Hoće li Kurti zaista "zaboraviti" Srbe ili će ponovo na njih đonom? Kakvi manevre stranke spremaju za prve sledeće izbore, one u Beogradu? O tome razgovaramo sa Vojislavom Šešeljem, liderom Srpske radikalne stranke.
((DA SE NE ZABORAVI NITI PONOVI))

8.SVI PRICAJU O
Nikad više šakala u Srbiji. Napadaju i divljač ali i domaće životinje. Naš gost biće Mlađo Marijan, poljoprivrednik, kome su šakali napali telad.
Kako ljudi da se zaštite? To će nam reći Prof. Duško Ćirović, stručnjak za šakale Lovačkog saveza Srbije.
((SELJACI UPLAŠENI!))

9. ZABAVA
U goste nam dolazi i Aca Lukas, i pevaće nam uživo.
((DRUKČIJI OD DRUGIH))​