Jutro - Petak, 5. februar - Da li je suicid kod dece predvidiv?

U današnjem izdanju emisije gledaćete...

.

1. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Da li je suicid kod dece predvidiv? Da li se lako zanemaruju znaci depresivnosti, poput izolacije, povlačenja, osećaja krivice, neprihvatanja kritike i povremene impulsivnosti? Svi zajedno smo udarili u zid kada se dečak od 15 godina ubio zbog nesrećne ljubavi. Naš gost je porodični psihoterapeut.
((SUICID KOD DECE))

2. PRELISTAVANJE
Snajperi su pripremani, glave su sečene. Da li je jučerašnjim hapšenjima država ipak uspela da zada presudni udarac mafiji ili ona još može da uzvrati? Kazaće nam novinar Miloš Lazić i Darko Trifunović iz Instituta za nacionalnu bezbednost.
((PROBIJEN BUNKER MAFIJE))

3. TEMA JUTRA
Zašto u Srbiji million stanovnika nema gradski prevoz? Da li će im izveštaj državnog revizora pomoći da ne moraju da hvataju taksi ili stopiraju da bi stigli do posla ili lekara? Na naša pitanja odgovaraju Slaven Tica sa Saobraćajnog fakulteta i Dragan Marković Palma.
((STOPIRAJ DO POSLA, TAKSIJEM DO LEKARA))

4. AKTUELNO
Mora li da brani ministre iz SPS-a od nezadovoljstva predsednika Vučića nakon prvih stotinu dana vlade? Da li Evropska unija pravi fontanu želja za opoziciju u Srbiju? To će nam reći predsednik skupštine Srbije Ivica Dačić.
((EVROPSKA ZLATNA RIBICA ZA NAŠU OPOZICIJU))

5. PILOTI STUDENTI
Bliži se upis na vazduhoplovnu akademiju, interesovanje raste, pa se očekuje veliki broj kandidata. Šta bi budući piloti trebalo da znaju i šta mogu da očekuju, otkriće nam jedan instruktor i dva kandidata koji su trenutno na obuci.
((ŽELJA VELIKA DO NEBA))

6. SVI PRIČAJU O...
Taman kad smo digli ruke od rukometa, došao je selektor Španac i
probudio nadu. Može li Srbija uskoro do prve medalje posle skoro decenije posta i kako oživeti rukometne centre u našoj zemlji reći će nam bivši proslavljeni rukometaš, sada tehnički direktor saveza Ratko Nikolić.
((BUĐENJE RUKOMETA))

7. ZABAVA
Publika posećuje njihove koncerte više od pola veka, možda baš zbog specifičnosti muzike renesanse i baroka. Verovatno ćete ih najviše voleti kada ih čujete da sviraju stare srpske pesme, pa će tako biti i ovoga jutra. U goste nam dolazi ansambl “Renesans”.
((RENESANSA NA SRPSKI NAČIN))​