Jutro - Sreda, 3. februar - Koji su najčešći uzroci požara? Šta treba uraditi, a šta ni slučajno, ako do toga ipak dođe

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

.

1. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Nekoliko stanova izgorelo je u požarima za samo dva dana u Beogradu. Više ljudi među kojima i jedno dete završili su u bolnici. Koji su najčešći uzroci požara? Šta treba uraditi, a šta ni slučajno ne treba ako do toga dođe, posavetovaće nas Marijana Antić. Ona je edukator i stručnjak za požare.
((KAKO DA SE ZAŠTITIMO?))

2. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove i teme iz dnevne štampe prelistavamo sa glavnim urednikom portala Kosovo onlajn Milošem Garićem i Dušanom Janjićem iz Foruma za etničke odnose. Pitaćemo ih i da li Kosovo opet postaje dominantna tema i da li je to ikad prestala da bude.
((KO PRAVI VAKCINU ZA KOSOVO))

3. SPORT
Partizanova utakmica sezone. Košarkaši crno-belih dočekuju Lokomotivu Kubanj i moraju da pobede kako bi sačuvali šanse za četvrtfinale Evrokupa.
((NAJVAŽNIJI MEČ))

4. TEMA JUTRA
Zašto ubijaju decu ubijenih kriminalaca? Da li zato što se polovina njih, prema jednoj proceni, takođe odmetne s one strane zakona? Ili neki od njih stradaju i zbog krvne osvete? Sve to reći će nam novinar hronike Mladen Radulović.
((ISTA KRV, ISTO I PROLIVENA))

5. KO JE U PRAVU
Neke od najvoljenijih crtanih filmova deca mlađa od šest godina više neće smeti da gledaju na "Diznijevim" kanalima. Da li su Dambo i Petar Pan zaista rasisti ili politička korektnost pokušava da cenzuriše i dečje umove? Pitaćemo vas i goste u studiju - književnika i novinara Muharema Bazdulja i psihologa Gorana Tomina.
((DA LI SU DAMBO I PETAR PAN RASISTI?))

6. AKTUELNO
Svake godine hiljade mladih pokušava da upiše glumu. Hoće li slučaj optuženog profesora Miroslava Mike Aleksića nešto promeniti? Šta savetuje onima koji sanjaju da budu na njegovom mestu? Reći će nam glumac Ivan Jevtović.
((KAKO POSTATI DOBAR GLUMAC?))

7. SVI PRIČAJU O
Ima li kraja nadgornjavanju krst-mač na spomeniku Stefanu Nemanji? Šta simbolizuje taj mač i zašto nema veze sa Arapima,objasniće nam heraldičar Ljubodrag Grujić. Pitaćemo ga i o drugim simboličnim porukama velikog župana onima koji ga posete.
((TAČKA NA ČARŠIJU))

8. ZABAVA
Legendarna britanska grupa "Strenglersi" dobila je i tribjut bend u Beogradu. Oni se zovu "Davitelji" i sviraće nam za kraj emisije.
((DAVITELJ PROTIV STRENGLERSA))