Jutro - Ponedeljak, 25. januar - Veći porez na stanove i kuće: Zašto cena kvadrata, pa onda i visina poreza, skaču uprkos koroni?

U novom Jutru gledaćete:

Zašto cena kvadrata, pa onda i visina poreza, skaču uprkos koroni?, foto: Studio Romantic/Shutterstock
Zašto cena kvadrata, pa onda i visina poreza, skaču uprkos koroni?, foto: Studio Romantic/Shutterstock
.

1. KAKO SE BUDI SRBIJA
Dopisnici Prve javljaju se iz Jagodine, Prijepolja i Šapca.

2. PRELISTAVANJE
Da li je objavljivanjem fotografije, na kojoj se Milena Radulović smeje dok stoji pored profesora Mike Aleksića koga je optužila za silovanje, objavljen i rat advokata u medijima? Šta nas čeka u procesu kakav srpska javnost nije videla? Naš gost je Jugoslav Tintor, advokat Milene Radulović i Ive Ilinčić.
((ZLOČIN I KAZNA?))

3. TEMA JUTRA
Britanski soj virusa korona stigao je u Srbiju. Da li će njegovo širenje zaustaviti vakcina ili zaključavanje Britanije do 17. jula, pitaćemo naše goste dr Branislava Tiodorovića i Aleksandru Joksimović.
((EPIDEMIJA U PANDEMIJI))

4. AKTUELNO
Veći porez na stanove i kuće u kojima živimo ove godine platiće mnogi. Zašto cena kvadrata, pa onda i visina poreza, skaču uprkos koroni? Reći će nam ekonomista Mihailo Gajić, stručnjak za poreze Đerđ Pap i Miroslav Cvetković, koji se bavi prometom nekretnina.
((STAN ISTI, POREZ VEĆI))

5. SVI PRIČAJU O...
"Budite prikladno obučeni da ne biste DAVALI POVODA ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE" ovako zvuči skandalozna odredba Pravnog fakulteta.
O tome kakvu garderobu treba da nose učenici i ko to određuje, i da li uopšte neko kontroliše razgovaramo sa Nadom Trifković bivšom direktorkom Medicinske škole Beograd i i glumicom Evom Ras.
(((NE)PRISTOJNO OBLAČENJE - NEPRISTOJNE PONUDE))

6.Jedan od prvih, koji je pružio podrušku svojim hrabrim koleginicama, Mileni i Ivi, jeste glumac Aleksandar Radojičić. On će biti naš gost.
((SRCEM UZ MILENU I IVU))

7. ZABAVA
Pobuna među teniserima, žalbe zbog strogog karantina, dvostruki standardi... Tako glase izveštaji uoči Otvorenog prvenstva Australije. Da li se srećni gren slem pretvorio u pakao, kako podnosi karantin i da li će biti spreman za ATP kup koji počinje za šest dana - za naš program uživo iz Melburna govoriće Dušan Lajović.
((TENIS U ZATVORENOJ SOBI))