Jutro - Nedelja, 24. januar - Gost: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Tokom četiri sata emisije, gledaćete sledeće teme:

.

1. PRELISTAVANJE
660 minuta nelegalno prisluškivanih razgovora predsednika Srbije, među kojima su i oni sa bratom i sinom.U istrazi do sada ispitano 50 policijskih službenika? kakva je uloga Dijane Hrkalović i Dejana Milenkovića? KOme su i za šta služili prisluškivani razgovori? O tome u pregledu štampe razgovaramo sa Božidarom Spasićem i Mladenom Radulovićem.
((KO STOJI IZA PRISLUŠKIVANJA?))

2. TEMA NEDELJE
Novi soj korona virusa smrtonosniji je za 30 odsto, upozarava britanski premijer Boris Džonson. U Srbiji još nije potvrđen, ali jeste u zemljama regiona. Kako će to uticati na dalju vakcinaciju? Imamo li razloga za strah? To pitamo prof. Gorana Belojevića.
((ZABRINJAVAJUĆE VESTI))

3. U FOKUSU
Da li su ispovesti Milene Radulović i Ive Ilinčić vetar u leđa svim žrtvama zlostavljanja da progovore? Kako region reaguje na "slučaj Aleksić"? Šta preduzima Fakultet dramskih umetnosti? Pitamo, Srđana Karanovića, Jelenu Veljaču i Momčila Otaševića.
((NISI SAMA))

4, SVI PRIČAJU O....
Svake nedelje tačno u podne vodi nas na novo putovanje. Koji delić “Srećne Srbije” upoznajemo danas, otkriće nam Mirjana Bobić Mojsilović.
((SREĆNA SRBIJA))

5. AKTUELNO
Koliko će još vakcina dobiti Srbija i kada će svi građani koji žele moći da se vakcinišu? Da li će se ponovo kandidovati za predsednika sledeće godine i kako odgovara na predloge opozicije o izbornim uslovima? Zna li ko stoji iza njegovog prisluškivanja? Gost nedelje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
((NAJVAŽNIJE TEME))​