Jutro - Utorak, 19. januar - Kako će neko ko je primio vakcinu znati do kada traje njeno dejstvo?

U novom Jutru gledaćete:

Koliko dugo vakcina štiti?, foto: BaLL LunLa/Shutterstock
Koliko dugo vakcina štiti?, foto: BaLL LunLa/Shutterstock
.

1. SVI PRIČAJU O
Kako predator priprema i bira žrtvu? Kako ga prepoznati? Šta ne vide roditelji i zbog čega? Kakve će posledice privođenje Miroslava Mike Aleksića ostaviti na sve njegove učenike? Sa nama u studiju je Aleksandra Đurić, psiholog.
((KAKO DA SE ZAŠTITIMO?))

2. PRELISTAVANJE
Kako dokazati seksualno uznemiravanje, a kako silovanje? Kolike su kazne u zakonu, a kolike u presudama? Od čega zavise? Naši gosti su Duška Jovanić, novinar i Đorđe Gačević, advokat koji je zastupao Mariju Lukić.
((POSTOJI LI DOVOLJNA KAZNA?))

3. TEMA JUTRA
Kako će neko ko je primio vakcinu znati do kada traje njeno dejstvo? Kako se to proverava? Naša gošća je Marija Gnjatović sa Instituta za primenu nuklearne energije.
((KOLIKO DUGO ŠTITI VAKCINA?))

4. U FOKUSU
Proba inauguracije Džoa Bajdena prekinuta je zbog lažne uzbune. Da li će sutrašnje ustoličenje novog predsednika Amerike takođe biti prekinuto, ali zbog pravog napada? O tome razgovaramo sa stručnjakom za medije Robertom Čobanom i Milanom Krstićem sa Fakulteta političkih nauka.
((BELA KUĆA POD OPSADOM))

5. SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU​
O slučaju o kome priča Srbija, optužbama Milene Radulović i ostalih devojaka da ih je silovao i zlostavljao njihov profesor Mika Aleksić razgovaramo i sa glumicom Milenom Vasić.
((PODRŠKA KOLEGA, ZA HRABROST!))

6. AKTUELNO
Pravo sa sednice Kriznog štaba, u naš studio dolazi premijerka Ana Brnabić. S njom ćemo razgovarati o početku masovne vakcinacije, državnom paketu pomoći za privredu i drugim temama.
((VAKCINE ZA GRAĐANE, ZAŠTITA ZA PRIVREDU))