Jutro - Nedelja, 17. januar - Da li su tačne tvrdnje nekih hirurga da su post kovid pluća gora od pluća pušača?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos, Author halfpoint
foto: Depositphotos, Author halfpoint
.

1. PRELISTAVANJE
Naoružani, povređeni i preminuli ljudi, vojnici koji spavaju na podu. Te slike ovog januara nisu stizale sa ratišta nego iz američkog Kongresa. Da li će se sukobi nastaviti, hoće li Tramp biti smenjen posle silaska sa vlasti? Ko ljulja kolevku demokratije? O tome razgovaramo sa Obradom Kesićem i Ognjenom Pribićevićem.
((KO LJULJA KOLEVKU DEMOKRATIJE?))

2. U FOKUSU
Najveće suđenje mafiji u poslednjih 35 godina počelo je u Italiji. Na optuženičkoj klupi je oko 350 mafijaša a protiv njih svedoči i sin jednog od bosova. Kako je razbijena omerta, zakon ćutanja? Šta su uhapšeni radili na Balkanu? Pitaćemo Tatjanu Đorđević Simić, novinarku iz Milana.
((BUNKER I KAVEZI ZA MAFIJU))

3. TEMA NEDELJE
Posle skoro tri sata čekanja kosovska policija zabranila Rasimu Ljajiću da ode na pomen Oliveru Ivanoviću. Dan ranije na Kosmetu je ubijen jedan od svedoka zločina OVK. Zašto je vraćen sa Jarinja, veruje li danas da će se Oliverov ubica naći iza rešetaka? To su neka od pitanja za lidera SDPS-a Rasima LJajića.
((RAMPA NA JARINJU))

4. AKTUELNO
Vest da je Čedomir Jovanović, pola godine posle preležanog kovida, ponovo u bolnici, otvorila je još jednom pitanje zašto oporavak od kovida traje tako dugo? Da li su tačne tvrdnje nekih hirurga da su post kovid pluća gora od pluća pušača? Kakve još posledice ostavlja virus i hoće li one proći? Kako? I tom temom bavimo se danas.
((DUGI KOVID))

5. KO JE U PRAVU?
Kako će izgledati dijalog vlasti i opozicije? KO bi trebalo da posreduje a ko da učestvuje? Mogu li političari u našoj zemlji da sednu za isti sto bez stranaca između njih? O tome razgovaramo sa Aleksandrom Šapićem i Milošem Jovanovićem.
((MOŽE LI BEZ BRISELA?))

6.SVI PRIČAJU O ....
Nepoznati napadač ispalio projektil iz "Zolje" na Restoran u Rakovici. U drugom kraju grada, na restoran bačen Molotovljev koktel. Iz vatrenog oružja u selu kod Sjenice ubijene tri osobe. Otkud napadačima takvo oružje? Na ovo i mnoga druga pitanja odogovore daju Darko Trifunović i Miloš Lazić.
((ZOLJE I MOLOTOVLJEVI KOKTELI))

7.MOJ PUT
Tihomir Stanić​