Jutro - Subota, 16. januar - Šta nam donosi hladni talas i jesu li spasioci spremni da reaguju?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

16.01.2021. - 00:00h

1. PRELISTAVANJE
O aktuelnim temama iz dnevne štampe stavove će ukrstiti Nebojša Krstić i Boban Stojanović.
((DIJALOG))

2. TEMA JUTRA
Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića. I dalje se ne zna ko je pucao na OLivera ispred prostorija njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici. Šta se zna? Ima li nade da će ubistvo biti razrešeno? Šta se dešava na suđenju u Prištini? Postoje li snimci zločina? Uživo smo u Kosovskoj Mitrovici, razgovaramo sa OLiverovom najbližom sara dnicom Ksenijom Božović.
((ZLOČIN BEZ KAZNE))

3. AKTUELNO
Dok se epidemija polako smiruje, sukob među lekarima se rasplamsava. Teške reči upućene su dr Konu nakon njegovog objašnjenja o tome kako su se zaražavali lekari. Kako on na to odgovara? O tome i o merama koje su na snazi, proceni situacije u vezi sa kovidom razgovaramo sa Predragom Konom.
((TEŽINA REČI))

4. KO JE U PRAVU Olimpijski komitet traži da srpski sportisti budu što pre vakcinisani kako bi mogli da učestvuju na igrama koje bi trebalo da se održe ovog leta. Koji su izazovi pred srpskim sportistima u ovoj godini? Gde smo najači a gde najslabiji? O tome sa Nebojšom Čovićem i Draganom Radovanovićem.
((IGRE U ZNAKU KORONE))

5. SVI PRIČAJU O...
Snežna oluja okovala je Španiju, gde je palo najviše snega u poslednjih 50 godina. Proveravamo stiže li i u naše krajeve? Šta nam donosi hladni talas i jesu li spasioci spremni da reaguju? Naši gosti su Vladimir Djurdjević, klimatolog i Milorad Spasojević iz Sektora za vanredne situacije.
((SNEŽNA OLUJA))

6. ZABAVA
Nova serija "Tri muškarca i tetka" od proleća na našoj televiziji. O kakvoj seriji je reč otkriće nam Svetlana Ceca Bojković.
((NOVA SERIJA NA PRVOJ))​