Jutro - Petak, 15. januar - Kako se oblače domaći i strani lideri?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.U FOKUSU

Da li vakcine mogu negativno da utiču na reproduktivno zdravlje? Mnogo mladih plaši se da primi vakcinu protiv korone upravo zbog tog straha. Zbog čega je prošle godine kod nas rođeno manje beba nego za vreme oba svetska rata, i bombardovanja? Kako to da promenimo? Na ova i još neka interesantna pitanja odgovara dr Vanja Milošević, ginekolog.
((OPASNOSTI ZA BUDUĆE RODITELJE?))

2.PRELISTAVANJE

Mogu li frilenseri uspeti da postanu verska zajednica kako bi izbegli plaćanje poreza? Zašto politika ne prestaje da se meša u crkvu uoči izbora patrijarha? O tome razgovaramo sa verskim analitičarom Draškom Đenovićem.
(("OPROSTI NAM POREZE NAŠE"))

3.SPORT

Košarkaši Crvene zvezde gostuju večeras Valensiji u Evroligi i ostaju u Španiji do ponedeljka i utakmice sa Realom. Meč sa Borcem u ABA ligi odložen. Haos u NBA ligi! Sve više mečeva se pomera zbog velikog broj igrača zaraženih koronavirusom.
((OD SNEGA DO KORONE))

4.TEMA JUTRA

Uređaj ,pomoću koga ljudi glasom upravljaju kućnom tehnikom, uskoro bi mogao da primeti korisnika čim uđe u prostoriju Dakle, i pre nego što progovori.
Zbog čega su nam potrebni ovakvi uređaji? Kada je postalo teško čak i da pritisnemo dugme? Treba li da se plašimo zloupotrebe ličnih podataka?
O tome razgovaramo sa dr Miloš Jovanović, predsednikom Openlink grupe i Darkom Obradovićem iz Instituta za međunarodnu i nacionalnu bezbednost.
((PAMETNIJI UREĐAJI, A LJUDI?))

5.AKTUELNO

Ima li mesta za radikale u "novoj srpskoj desnici"? Zaoštrava li se sukob Nemačke i Amerike oko kosovskog pitanja? Identifikuje li se s Trampom, kojeg takođe optužuju da je govorom podsticao na nasilje? Da li će se vakcinisati? To su pitanja za Vojislava Šešelja iz Srpske radikalne stranke.
((GDE JE ZAPEO "SRPSKI TRAMP"))

6.ZABAVA

Kako se oblače domaći i strani lideri? Da li su korona i otkazivanje javnih događaja uticali na kreatore i njihov rad i šta na sve ovo kaže astrologija? Ova pitanja postavićemo kreatoru Bati Spasojeviću i astrologu Dušanu Veličkoviću!
((MODA I ZVEZDE))

7.ZABAVA

Iza nje su godine uspešne karijere, ogroman broj hitova i nastupa, jedinstven stas i glas prepoznati širom regiona! O projektima i planovima, ali i godini iza nas, ovog jutra pričamo i pevamo sa Tijanom Dapčević!
((,,ŠTA TO BEŠE LJUBAV''))​