Jutro - Petak, 8. januar - Veliki broj bolesnih ljudi traži spas u manastiru Tumane. Da li se u njemu zaista događaju čuda?

U novom Jutru gledaćete:

.

1. SVI PRIČAJU O...
Žena u Zrenjaninu poginula zbog curenja plina. Da li su plinski uređaji tempirane bombe? Kako da ih proveravamo da bismo bili bezbedni? Šta da radimo ako osetimo da gas curi? Reći će nam serviser Dragan Radojičić.
((SAPUNICA SPASAVA OD PLINA))

2. PRELISTAVANJE
Donald Tramp biće predsednik Amerike još 13 dana. Kako će Srbi bez Trampa. I šta će Amerika i svet sa Bajdenom pitaćemo politikologa Dimnitrija Milića i istoričara Sašu Adamovića. Razgovaraćemo i o upadu demonstranata u Kongres i policijskom času.
((TRAMPOVA TAČKA. ILI ZAREZ))

3. U FOKUSU
Veliki broj bolesnih iz Srbije i regiona proteklih meseci traži spas u manastiru Tumane. Da li se u njemu zaista događaju čuda? Pitamo oca Dimitrija, igumana Tumana.
((ČUDA U "ĐERDAPSKOM OSTROGU"))

4. AKTUELNO
Posle još jedne u nizu saobraćajnih nesreća u kojoj je vozač ubio dete i oca troje dece, pitamo treba li uvesti oštrije kazne, i može li se ubistvo automobilom tretirati kao ubistvo i pred sudom? Naši gosti su Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja i Emin Dešević, advokat za saobraćajno pravo. Razgovaramo i sa profesorima dečaka koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Nišu.
((VOLAN KAO PIŠTOLJ))

5. ZABAVA
Na fruli je pravi virtuoz i zaista poseban umetnik, jer je na najbolji način svojim muzičkim instrumentom spojila kolo i džez. Naša najbolja frulašica, Neda Nikolić biće naš gost.
((NEDINA ČAROBNA FRULA))

6. ZABAVA
U goste nam dolazi pevač Boban Rajović. Uz pratnju klavira, peva za sve nas.
((SPARTANAC))

7. ZABAVA
Čuvena muzička porodica Dimić živi u Beču, ali svaki Božić provodi u Srbiji. Naš Gvozden Nikolić biće njihov gost, a oni pevaju i sviraju za sve nas.
((ŽIVETI S PESMOM))

8. ZABAVA
Zavirićemo u dom Milana Dinčića Dinče, da vidimo kako mladi supružnici provode praznične dane. Oni su nedavno, po drugi put postali roditelji.
((BOŽIĆ KOD DINČIĆA))

9.ZABAVA
O njoj se uvek mnogo pričalo, i kada je počinjala u Zvezdama Granda, ali i sada kada snima hitove. Da li je nestrpljiva da ponovo zapeva i kako pliva u bračnim vodama, pitaćemo pevačicu Biljanu Sečivanović.
((NIKAD NIJE KASNO))​