Jutro - Utorak, 5. januar - Treba li opet uvesti obavezno služenje vojske?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

1. SVI PRIČAJU O
Za koliko dana nas očekuje promena vremena? Hoće li sneg u januaru videti samo na planinama, ili i u gradovima? To će nam reći Nedeljko Todorović, meteorolog.
((PROLEĆE ILI SNEG?))

2. PRELISTAVANJE
Državni udar usred rata protiv mafije. Kako su službe dozvolile da prisluškuju predsednika Srbije? Je li to bio previd ili je neko namerno okrenuo glavu na drugu stranu? Pitaćemo Božidara Spasića, bivšeg pripadnika Službe državne bezbednosti, i Rajka Nedića, novinara "Kurira".
((KO PRISLUŠKUJE PREDSEDNIKA))

3. AKTUELNO
Da li svako ko ima kompjuter može na njemu i da zaradi? Kako zaraditi na bitkoinu i drugim kriptovalutama? Objasniće nam Aleksandar Matanović, direktor kriptomenjačnice ECD.
((KAKO ZARADITI NA KRIPTOVALUTAMA))

4. KO JE U PRAVU
Treba li opet uvesti obavezno služenje vojske? To pitamo gledaoce i naše goste. U studiju će biti Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, i Vlade Radulović, vojni analitičar.
((RADO SRBIN O VOJSCI SANJA))

5. Pesmu Svečane bele košulje iz čuvenog filma Crni bombarder snimio je reper Ikac. U projektu učestvuje i glumica Anica Dobra, a kako sve to izgleda videćete u Jutarnjem programu.
((NEZABORAVNA))

6. ZABAVA

Zašto je dobar razvod bolji od lošeg braka? Šta rade muzičari kada ne mogu da nastupaju? Priča nam i peva naša gošća Ivana Jordan.
((NOVA PESMA, NOVI LIST))

7. ZABAVA

Kako provodi praznike? Da li on i kolege dobijaju nepristojne ponude da pevaju na korona žurkama? Reći će nam pevač Renato Henc, a i otpevaće nam nešto uživo.
((ČEGA IMA KAD NASTUPA NEMA))​