Jutro - Petak, 1. januar - Ko je novi kolega Bojane Ristivojević?

Lepa voditeljka jutarnjeg programa Prve televizije Bojana Ristivojević, poželeće gledaocima dobro jutro i dobar početak prvog dana u Novoj godini od koje svi očekujemo mnogo bolje dane i vesti. Ipak, ovo neće biti uobičajen jutarnji program!

Bojana Ristivojević sa gledaocima 1. januara, foto: Prva TV
Bojana Ristivojević sa gledaocima 1. januara, foto: Prva TV
.

Atraktivna voditeljka imaće specijalnog gosta koji je čest sagovornik voditelja Jutra, ali ovog puta će zajedno s njom sesti u vruću voditeljsku stolicu i voditi jedan segment programa. Ivica Dačić biće Bojanin kolega i zajedno s njom će gledaocima od 8.30 časova predočiti najvažnije informacije iz zemlje i sveta. Dačića smo do sada viđali u mnogim ulogama, ali nikada u voditeljskoj te će biti interesantno videti
kako se ovaj iskusni političar snalazi u novom, izazovnom zadatku.

U ovom Jutru gledaćete sledeće teme:

1. SVI PRIČAJU O...
Mnogi se trude da godinu za nama što pre izbrišu iz sećanja, ali i nju je obeležilo mnogo heroja, običnih ljudi koji svakoga dana prolaze pored nas.Jedna od onih koja 2020. sigurno neće zaboraviti jeste Katarina Ilić, policajka koja je spasla bebu bačenu u kontejner. Ona je sa nama ovog jutra.

((ISTINSKI HEROJ))​

2. U FOKUSU...
Teška godina je za nama, a koliko je zaista bila teška, najbolje znaju lekari! Iako je koronavirus bio prvi problem celog sveta, mnogo je pacijenata koji boluju od ostalih opakih bolesti, kojima je pomoć takođe potrebna! Da li je moguće izdvojiti išta pozitivno iz godine za nama i šta nas očekuje u predstojećoj, pričamo sa direktorkom Instituta za onkologiju i radiologiju Danicom Grujičić!
((SA VEROM U BOLJE SUTRA))

3. PREDSEDNIK SKUPŠTINE U ULOZI VODITELJA
Gledamo ga inače kako vodi sednice skupštine Srbije, a ovoga jutra videćemo kako će se snaći u ulozi voditelja jutarnjeg programa! Sa nama u studiju biće Ivica Dačić!
((IMAMO KVORUMI))

4. AKTUELNO
Kako je prestonica Srbija dočekala Novu Godinu? Brinemo li o javnom zdravlju danas više nego proteklih godina? Hoće li biti finansijske podrške porodiljama, neke su od tema o kojima ćemo razgovarati sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem. Pitaćemo ga i šta je slika Beograda 2020-te, a da nije povezana sa virusom?
((KAKO JE PROŠLA ,,NAJLUĐA'' NOĆ?))

5. ZABAVA
Publika svakodnevno uživa u liku Dijane Erski u seriji ,,Igra sudbine''. Sjajnom glumom pokupila je simpatije gledalaca, a ovog jutra ulepšaće prazničnu atmosferu u našem studiju! Gost jutra je glumica Iva Štrljić!
((JEDNA JE DIJANA))

6. ZABAVA
Oni već godinama važe za jedan od najstabilnijih i najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni. O željama, planovima i novogodišnjim odlukama pričamo sa Vesnom I Đoletom Đogani!
((SRPSKI KARDAŠIJANI))

7. ZABAVA
Postao je poznat tokom osamdesetih i devedesetih godina, malo je mesta na svetu na kojima nije nastupao! Ovoga jutra pevaće u našem studiju, gost jutra je Beki Bekić!
((SA OSMEHOM U NOVOJ GODINI))