Jutro - Četvrtak, 31. decembar - Šta će se sve kontrolisati u najluđoj noći, da li samo restorani ili i stanovi i vikendice?

Gledaoce Prve dočekaće praznično raspoloženje u studiju Jutra od 6.55 časova. Filip Čukanović i Marijana Tabaković, ovog poslednjeg dana u godini, vodiće zajedno popularni jutarnji program i tom prilikom ugostiti mnogobrojne poznate ličnosti.

Filip i Marija zajedno u Jutru 31. decembra, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
Filip i Marija zajedno u Jutru 31. decembra, foto: Prva TV /Aleksandar Krstović
.

1. KAKO NADA MACURA KAŽE
Tokom cele godine, svako jutro počinje sa njenim savetima! Pored toga što nam donosi vesti iz hitne pomoći, njeni saveti su uvek tu kako bismo ostali zdravi! Ovog jutra, sa nama u studiju je doktorka Nada Macura!
((SA NADOM U NOVU GODINU))

2. BEZ ORGANIZOVANIH DOČEKA
Koliko ljudi će morati da kontroliše da li se mere poštuju? Šta će sve proveravati u najludjoj noći, da li samo restorane ili i stanove, i vikendice?
To će nam reći Darko Glavaš, sekretar za vanredne situacije.
((IMAJTE MERE))

3. KO ĆE IMATI POSLA?
Posle pitanja o koroni najviše nas interesuje, hoće li biti dovoljno posla?
O radnicima, bolovanjima i poslu razgovaramo sa Rankom Savić. Ona je predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata i naša gošća.
((BORBA RADNIKA I ZA RADNIKE))

4. KRAJ KORONE?
I ruske vakcine stigle u Srbiju. Kada ćemo moći da se vakcinišemo i kojim vakcinama? To pitamo direktorku RFZO Sanju Škodrić.
((I SPUTNJIK, I FAJZER))

5. ŠTA NAS ČEKA U 2021.
Svi očekujemo promene u sledećoj godini, i to na bolje. Kome će 2021. doneti mnogo sreće, a kome malo manje sreće? To će nam reći Dušan Veličković, astrolog.
((NAJVIŠE SREĆE IMAĆE...?))

6. KAKO MASKE UTIČU NA KOŽU?
Mesecima nosimo maske, nekada i po ceo dan. Kako to utiče na lepotu? Da li je dovoljan fotošop ili i dalje vlada pomama za plastičnom hirurgijom? Ovo su samo neka od pitanja za Nevenku Dokmanović.
((LEPOTA U DOBA KORONE))

7. ZABAVA
Javnosti je postala poznata kada se je devet godina učestvovala u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“. 2019. godine objavila je svoju prvu pesmu pod nazivom „Mili“, a ovog jutra pevaće uživo u našem studiju! Naša gošća je Marija Mikić!
((PESME NIKAD DOSTA))

8. NAJBOLJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE
Apsolutno zasluženo poneo je epitet najboljeg igrača Crvene zvezde u ovoj godini! Bio je na visini zadatka kada god je bilo najpotrebnije!
Sa Maldiva nam se uživo ovog jutra javlja Milan Borjan!
((UŽIVO SA MALDIVA))

9. PRAZNIČNA ČAROLIJA
Jesu mali, a već su zvezde. Njihova čarolija ispunjava srca i donosi osmeh. Zato je baš sa njima najbolje, oterati staru i dočekati Novu godinu. Hor „Čarolija“ i Leontina družiće se sa nama tokom cele emisije.
((NOVA GODINA JE TU))​