Jutro - Sreda, 30. decembar - Kako je biti na čelu nove kovid bolnice u Batajnici?

Pretposlednjeg dana 2020. gdine, gledaćete:

.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
Koliko ruske salate, sarmi i koliko komada pečenja smemo da pojedemo za praznike?
Koliko kilograma je u redu da dobijemo do Božića, i kako to posle da skinemo?
Pitaćemo Đorđa pejčića, nutricionistu.
((STIŽU PRAZNICI, I VIŠAK KILOGRAMA))

2. PRELISTAVANJE
Kako korona izgleda u očima političara, na koji način izbalansirati zdravlje građana i ekonomiju i šta kad ta pošast jednom prođe, razgovaramo sa gradonačelnikom Novog Sada i potpredsednikom SNS-a Milošem Vučevićem.
((DA LI JE PSOVKA AKO OPSUJEŠ KORONU?))

3. TEMA JUTRA
Kako je biti na čelu nove kovid bolnice u Batajnici? U kakvim uslovima rade i koliko im traju smene? Da li im sada već dolaze pacijenti koji po drugi put imaju koronu?
Ovo su samo neka od pitanja za neše goste dr Tatjanu Adžić Vukičević, direktorku nove kovid bolnice u Batajnici i dr Dejana Markovića anesteziologa.

((ŽIVOT I RAD U CRVENOJ ZONI))

4. U FOKSU
Najmanje beba za poslednjih 120 godina rođeno je u Srbiji 2020. Šta će država preduzeti protiv podivljale bele kuge reći će nam ministar za demografiju Ratko Dmitrović.
((BELA KUGA UBRZAVA KORAK))

5. AKTUELNO
Koliko sigurnosne kamere doprinose bezbednosti građana i gde je granica između bezbednosti i narušavanja lične privatnosti? Da li živimo u velikom bratu ili su kamere neizostavni deo bezbednosne mreže modernoi doba? O ovim temama razgovaramo sa analitičarem Aleksandrom Radićem.
((SNIMA SE...))

6. ZABAVA
Pažnju na sebe skrenuo je učešćem na poslednjoj Beoviziji. Nedavno je obradio hit Kemala Montena i Borisa Novkovića ,,Daleko'', a ovoga jutra je sa nama u studiju - pevač Igor Simić!
((EX YU U NOVOM IZDANJU))

7. ZABAVA
Od Novog Sada i Sremskih Karlovaca do Pirota i Vranja, kviz štoperica je u protekloj godini obišao gradove širom Srbije! A šta nam spremaju za novogodišnju emisiju, otkriće nam voditelj kviza Uroš Jovičić!
((TRI, ČETRI, SAD!))

8.ZABAVA
Dobre vesti, daleko se čuju. Pobednik X faktora snimio je novu pesmu, koja već posle prvog slušanja obećava da će postati veliki hit. Amel Ćurić biće naš online gost iz Sarajeva.
((“MOJE ZAUVIJEK”))

9. ZABAVA
Nagrade kojima se ne zna broj, 50 godina uspešne karijere! Novogodišnja atmosfera nije potpuna bez nje! Ovoga jutra, prazničnu atmosferu u studiju jutra ulepšaće nam svojim glasom Merima Njegomir!
((POLA VEKA NA VRHU))​