Jutro - Nedelja, 27. decembar - Kako ćemo dočekati Novu godinu?

Ovog nedeljnog jutra sledeće teme:

.

1. PRELISTAVANJE
Kako je svet,a kako smo mi ekonomski preživeli prvu godinu korone? Da li ćemo u 2021. imati više ili manje novca? Možemo li iz nove u bolju normalnost? Naš gost u Pregledu štampe je Dragan Đuričin, profesor Ekonomskog fakulteta.
(OD DEDA MRAZA - NOVČANIK?))

2. U FOKUSU
Iz Podgorice je do Beograda doleteo putanjom u obliku srca. Pilot Nikola Pavlićević tako se oprostio od Montenegro Erlajnsa. Sa njim razgovaramo o najlepšem letu u njegovoj karijeri i o tome kome je poručio "Izračunajte, sve ću vam platiti"?
((TRAG U BESKRAJU))

3. TEMA JUTRA
Kako ćeo dočekati Novu godinu? Kako će protestovati ako mere budu ublažene? To, između ostalog, pitamo dr Predraga Kona. Proveravamo i da li će Francuska biti jedina ili samo prva u nizu zemalja koje će uvesti “zeleni korona pasoš”?
((BEZ VAKCINE NI U AUTOBUS))

4. AKTUELNO
Zašto je vakcinacija na Severu Kosmeta uključila crveni alarm u Prištini baš kao i vesti o nabavci oružja u Beogradu? Čime to Beograd ruši Prištinu? Zaoštrava li se regionalna trka u naoružanju? Kakvo je stanje u srpskoj Vojsci? To pitamo ministra odbrane Nebojšu Stefanovića.
((VAKCINE JAČE OD TOPOVA))

5. SVI PRIČAJU O
Oštar bol u grudima izbacio ga je sa terena u 16. minutu utakmice. Odmah je zadržan u bolnici. Zbog posledica kovida njegovo stanje bilo je kritično. Šta se zapravo desilo i da li je na putu oporavka reći će nam fudbaler Slobodan Tedić.
((DRAMA NA TERENU))

6. ZABAVA
Zašto u dečijoj sobi, pored igračaka, mora da bude i knjiga i zašto su bajke najvažnije priče, objasniće nam pisac Uroš Petrović.
((BITKA ZA BAJKE))

7. ZABAVA
Pred kraj emisije razgovaramo sa Harijem Varešanovićem koji je pred novogodišnje praznike objavio novu pesmu.
((“JA SAM SAM ŠTO NEMAM TEBE”))