Jutro - Petak, 25. decembar - Da li je kraj zloupotrebama lažnih policijskih znački?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. SVI PRIČAJU O
Planira se više stotina proslava za novogodišnje praznike, širom Srbije. To tvrdi Miša Relić, iz Udruženja noćnih klubova i barova. Zbog čega misli da bi ih trebalo dozvoliti u legalnim objektima?
((SLAVLJE ILI ZDRAVLJE, ODABERITE SAMI))

2. PRELISTAVANJE
Ljudi vole horoskope. Osim pojedinaca koji neće da priznaju. Pred Novu godinu je najviše onih koji čitaju tekstove u kojima je neko umesto njih zavirio u zvezde. Šta čeka Srbiju naredne godine, može li se viditi i kad će kraj korone u svetu, ali i kojim horoskopskim znacima će naredna godina biti povoljnija, a kojima se savetuje oprez, pitaćemo astrologa Sandru Drinčić.
((ŠTA ZVEZDE UKAZUJU, NA ŠTA ŽIVOT OBAVEZUJE))

3. TEMA JUTRA
Tokom rata u Bosni spasao je hiljade Srba, a neki od nijih su ga danas pronašli, da bi mu se zahvalili. Naš gost je pilot Stevan Ignjatović. Pošto je godinu obeležilo i više avionskih nesreća pričaće nam i o razlozima zbog kojih do njih dolazi.
((PLJAČKA, UMESTO SPASAVANJA LJUDI))

4. AKTUELNO
Nakon što su uhapšeni razbojnici sa Zvezdare i promenjeni propisi, da li je kraj zloupotrebama lažnih policijskih znački? Pitaćemo Slobodana Malešića, pomoćnika direktora policije, Darka Trifunovića iz Instituta za nacionalnu bezbednost i Veljko Mijailovića, predsednika Policijskog sindikata Srbije.
((TAČKA NA LAŽNE POLICIJSKE ZNAČKE?))

5. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Kako devojke ili žene da se odbrane od nasilnog partnera, čak i kad je napadač mnogo krupniji otkriće nam Luka Nikolić. On je predsednik MMA saveza. Objasniće nam kako da ostanemo u formi.
((KAKO DA SLABIJI POL NE TRPI BOL))

6. ZABAVA
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na srpskoj estradi. Zajedno su već preko tri decenije. Šta trenutno rade, kako će provesti praznike i šta će poželeti u novogodišnjoj otkriće nam ovog jutra.
((EVO, VEĆ JE BOŽIĆ, KORONA JOŠ TU))

7. ZABAVA
Ni nedelju dana pred dolazak 2021. nije izvesno da li će i pod kojim uslovima biti organizovan doček na brojnim mestima u zemlji i regionu. Gost Jutra biće najtraženiji klupski pevač Dženan Lončarević.
((KOL'KO KOŠTA ONLAJN PESMA))​