Jutro - 24. decembar - Da li su strahovi i dileme u vezi sa novim sojem virusa opravdani i da li je zaista opasniji od prethodnog?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/deagreez1
foto: Depositphotos/deagreez1
.

1. SVI PRIČAJU O...
Koje su najveće prepreke dijabetesa, kako ih prevazići, ali i šta je preporuka za ishranu i vrstu fizičke aktivnosti, reći će nam Uroš Bogdanović.
((SA DIJABETESOM SE ŽIVI. KAKO?))

2. PRELISTAVANJE
Ako je zdravlje najvažnije, a posao ne sme da trpi zbog korone,
kako naći balans između privrede i pandemije, reći će nam profesor Ekonomskog fakulteta Dragan Lončar. Pitaćemo ga i o najavljenim poskupljenjima od nove godine.
((MASKA ZA NOVČANIK. ILI MASKA U NOVČANIK))

3. U FOKUSU
Zablude koje su na početku pratile koronu, uglavnom smo rešili. Da li su naši strahovi i dileme u vezi sa novim sojem virusa opravdani i da li je zaista opasniji od prethodnog, pitaćemo doktorku Anu Banko.
((COVID 19 ILI COVID 20))

4. AKTUELNO
O Zakonu o visokom obrazovanju i kako ćemo povratiti članstvo u Evropskoj asocijaciji za obezbeđivanje kvaliteta u visokom obrazovanju eći će nam Marijana Dukić Mijatović, državni sekretar Ministarstva prosvete i Margareta Smiljanić iz SKONUSa.
((VISOKO OBRAZOVANJE, NISKI UDARCI))

5. ČOVEČE NE LJUTI SE
Izabrani američki predsednik Džo Bajden se boji korone, a ne boji se vakcine. Treba li Srbija i Srbi sa Kosova da se boje Bajdena i nove američke administracije reći će nam novinar Milovan Jovanović.
((TRAMPA NEMA. DA LI JE SVE ISTO?))

6. ZABAVA
Zbog korone je sve bilo u 5 do 12. Bliži se i novogodišnja ponoć. Hoće li se želje nadležnih da u Novu godinu uđemo bez masovnih okupljanja i koncerata ostvariti, pitamo Ivana Karla, gradskog sekretara za kulturu.
((KULTURA POD MASKAMA))

7. ​ZABAVA
Njegova karijera traje 45 godina! Da. Za to vreme snimio je 14 albuma. Objavio je i dva romana. Na red je došla nova pesma " Nisam ti baš sve rekao" kojom najavljuje treći roman pod istim nazivom. Naš gost biće kantautor Srđan Marjanović.
((VOLE LI ŽENE NEDOREČENOST))​