Jutro - Sreda, 23. decembar - Ko će prvi primiti vakcinu? Gde će je čuvati i kako prevoziti?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/baburkina
foto: Depositphotos/baburkina
.

1. SVI PRIČAJU O...
Šta sadrži TOP DORUČAK koji nam jača naivni imunitet i kako IDEALAN RUČAK za odbranu od kovida, od bukovače i tartufa može da nam sačuva i brak, objasniće nam prof. Dr Vojislav Perišić, gastroenterolog.
((TOP DORUČAK – IDEALAN RUČAK))

2. PRELISTAVANJE
Fajzerove vakcine stigle u Srbiju. Već sledeće nedelje treba da počne imunizacija. Ko će prvi primiti vakcinu? Gde će je čuvati i kako prevoziti? To će nam reći Pavle Zelić, iz agencije za lekove.
((SPAS U PRAVI ČAS?))

3. AKTUELNO
Ko je najviše doprineo padu vlade na Kosovu: Tači iz Haga, Merkel iz Berlina, američki ambasador iz Prištine ili se tamošnji Ustavni sud držao slova zakona? Hoće li se svi politički faktori na Kosovu držati odluke suda, pitaćemo diplomatu Zorana Milivojevića. U toku razgovora uključićemo i novinarku Prve Anđelku Ćup iz Prištine.
((KURTI DRUGI PUT MEĐU ALBANCIMA. I AMERIKANCIMA))

4. U FOKUSU
Vakcina će nas štititi i od mutiranog korona virusa ali u manjoj meri, smatra dr Radmilo Petrović, epidemiolog i vakcinolog. On je naš gost pa ćemo ga pitati i kako da znamo koja je od ponuđenih vakcina najbolja za nas?Iz Londona nam se javlja novinarka Anđela Milivojević, koja će nam reći preti li im nestašica pošto su ogromne kolone kamiona na čekanju u Velikoj Britaniji, koja je skoro odsečena od ostatka sveta.
((NEMA OPUŠTANJA))

5. ZABAVA
Najpopularniji glumac u Rusiji za 2020., igra glavnu ulogu u predstavi „Kad su cvetale tikve“, koju će publika širom sveta 24.decembra pratiti na internetu. Šta ga u poslu najviše raduje i koliko mu pomaže lagani balkanski akcenat, pitaćemo glumca Miloša Bikovića.
((GRIŠKA I LJUBA VRAPČE))

6. ZABAVA
Nema koncerata, klupskih žurki, javnih nastupa, a nama svima, kao nikada pre, potrebna je pesma, veselje uz muziku i da uz poznate note plačemo i smejemo se. Šta mislite kako je kompozitorima i tekstopiscima? Njima poslovni telefon ne zvoni ili baš retko. Kako se živi u planovima bez plana, pitaćemo Baneta Opačića, tekstopisca.
((„BEZ TEKSTA“))

7. ZABAVA
Njegovoj muzičkoj inspiraciji ne smeta pandemija. Naprotiv. Ovih dana je objavio četvrti studijski album - obradio je „Vranjanku“ i očevu pesmu „Neverno plavo oko“. Marko Luis biće naš gost.
((„SLOBODA“))​