Jutro - Četvrtak, 29. oktobar - Korona udar: Da li je vanredno stanje jedino što može da nas spase?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Vrlo verovatno će biti restriktivnih mera u jednom trenutku..., foto: Prva TV
Vrlo verovatno će biti restriktivnih mera u jednom trenutku..., foto: Prva TV
.

1. SVI PRIČAJU O
Kako skače broj obolelih od korone, tako i interesovanje za zdravu ishranu i vitamine. Da li je i kada trebalo početi sa jačanjem imuniteta? Jesmo li zakasnili? Da li je tačno da ako uzimamo vitamin C ne treba da jedemo mnogo slatkiša? Naša gošća ovog jutra je Jovana Srejić Ferluga. Ona je nutricionista.

2. PRELISTAVANJE
O prioritetima i sastavu nove Vlade Srbije posle ekspozea premijerke Brnabić razgovaramo sa diplomatom Zoranom Milivojevićem i ekonomistom Mihailom Gajićem.

3. ČOVEČE NE LJUTI SE
Vrlo verovatno će biti restriktivnih mera u jednom trenutku, kaže Predrag Kon. Koji je to trenutak? Bolnice se ubrzano pune, a nije moguće ispratiti sve kontakte. Da li je vanredno stanje jedino što može da nas spase? Na ova i druga aktuelna pitanja doktor Kon odgovara ovog jutra uživo u našem studiju.

4. AKTUELNO
Austrija već nedelju dana beleži više od 2.000 novih slučajeva zaraze korona virusom. Juče je registrovano 3.400 zaraženih. Kakvo je stanje danas, koja su glavna žarišta, koje mere donosi država, ali i u kakvom je stanju turizam, preneće nam hotelijer Kenan Drljo iz Beča. Pitaćemo ga i šta je korona semafor i kako i gde funkcioniše.

5. ZABAVA
A našeg današnjeg gosta svi vrlo dobro znate! Ljubitelji pozorišta imali su prilike da ga gledaju u predstavi Čitač koja je premijerno u subotu izvedena u BDP-u! Gost jutra je glumac - Slobodan Boda Ninković!