Jutro - Nedelja, 25. oktobar - Drastičan skok obolelih u Srbiji. Da li se spremaju nove mere?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/ Author Malija
foto: Depositphotos/ Author Malija
.

1. PRELISTAVANJE
Prvi put posle potpisivanja sporazuma u Vašingtonu u Srbiju stiže gost iz Moskve. Sa kakvim porukama Sergej Lavrov dolazi u Beograd? O tome ali i drugim aktuelnim svetskim temama poput rata u Nagorno Karabahu i globalnoj trci u naoružavanju razgovaramo sa ambasadorim Srbije u Moskvi Miroslavom Lazanskim.
IZ MOSKVE ZA BEOGRAD

2. SPORT
Tadićev Ajaks dao 13 golova na prvenstvenoj utakmici. Danas i sutra deset utakmica Superlige Srbije, golova će biti više. Detaljnije od našeg Miloša Šaranovića u sportskom pregledu.
KIŠA GOLOVA

3. TEMA NEDELJE
Drastičan skok obolelih u Srbiji. Da li se spremaju nove mere? Hoće li škole ponovo zaključati vrata? Gošća u temi nedelje je dr Darija Kesić Tepavčević. Pitaćemo je i da li su tačni medijski navodi da se uskoro seli u Nemanjinu kao ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
NOVE MERE?

4. SVI PRIČAJU O...
On je naš i mi dobro znamo da je besmrtan. Zna to i ceo svet. Treća Zvezdina zvezda, legenda srpskog, jugoslovenskog i svetskog fudbala. Sada nominovan za najbolji tim u istoriji fudbala. Dragan Džajić je gost jutarnjeg programa.
TIM BESMRTNIH

5. AKTUELNO
Ko su novi ministri u Vladi Srbija, ko ostaje u timu a ko ispada iz igre? Kome će biti povereni najteži resori? Odluku o tome danas donosi predsedništvo naprednjaka. Obraćanje lidera te stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića uživo u našem programu posle 11 sati.
NOVI I STARI MINISTRI

6. ZABAVA
Gost jutarnjeg programa biće glumac Tihomir Stanić, koji govori o premijeri predstave ''Jedan Pikaso'' u Ateljeu 212.
"JEDAN PIKASO"