Jutro - Subota, 24. oktobar - Zimsko ili letnje? Da li noćas poslednji put pomeramo kazaljke?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

24.10.2020. - 00:00h

PRELISTAVANJE

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe analiziramo sa glavnom i odgovornom urednicom portala ''Sputnjik'' Ljubinkom Milinčić i bivšim potpredsednikom Vlade Srbije dr Nebojšom Čovićem.
UDARNE PRIČE


TEMA JUTRA
Francuske, holandske, srpske. Kakva je razlika i da li su bezbedne sve vakcine protiv sezonskog gripa? Ko i zašto ne sme da primi vakcinu? Šta je sa cepivom protiv kovida? Hoće li i u našoj zemlji, kao u Nemačkoj, vakcinacija protiv korone početi pre kraja godine? Gosti ''Jutra na Prvoj'' direktorka Instituta za javno zdravlje ''dr Milan Jovanović Batut'' i Pavle Zelić iz Agencije za lekove.
TRKA ZA VAKCINOM

SPORT
Hoće li Novak Đoković uspeti ponovo da dovede ATP turnir u Beograd i obori rekord Rodžera Federera? Posle niza propuštenih šansi u Ligi Evrope, fudbaleri Crvene Zvezde pokušaće da ublaže poraz nastavkom takmičenja u domaćem prvenstvu. Detaljnije u sportskom pregledu.
PROPUŠTENE PRILIKE

KO JE U PRAVU
Zimsko ili letnje? Da li noćas poslednji put pomeramo kazaljke? Kako to utiče na naše raspoloženje i zdravlje, psihičko i fizičko? Šta vi kažete? Da li ste za pomeranje kazaljki?
NARED - NAZAD

SVI PRIČAJU O...
Izvršeno 7 hiljada kontrola i ispražnjeno 7 objekata. Ko i kako kontroliše da li klubovi i kafane rade po korona pravilima, do 23 sata uz obavezne maske i distancu? Koliko je kazni izrečeno? Ko ih plaća? Da li su odgovorni gosti ili vlasnici? Ima li onih za koje pravila ne važe?
HEJ, KAFANO....

ZABAVA
O novim epizodama i zapletima u seriji ''Tate'' za jutarnji program Prve TV govori jedan od glavnih aktera serije glumac Milan Prljeta.
JEDAN OD ČETIRI