Jutro - Nedelja, 20. septembar - Porodično nasilje ponovo u porastu: Koliko je pandemija uticala na porast?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Od početka godine policiji je prijavljeno više od 3000 slučajeva, foto: Depositphotos/sdecoret
Od početka godine policiji je prijavljeno više od 3000 slučajeva, foto: Depositphotos/sdecoret
.

1. PRELISTAVANJE
Pred Crnom Gorom su dani raspleta. Da li je promena vlasti izvesna, kojim putem će krenuti Milo Đukanović, kome i kakvu poruku on šalje kada kaže da će braniti Crnu Goru i iz šume? Šta o tome misli lider Prave Crne Gore Marko Milačić koji je juče upitio pismu crnogorskom predsedniku? U pregledu štampe razgovaramo i sa Nebojšom Krstićem i Bobanom Stojanovićem.
DANI RASPLETA

2. SPORT
Novak Đoković sve bliži osvajanju novog trofeja u ovoj godini. Danas u polufinalu turnira u Rimu. Detaljnije u sportskom pregledu.
BORBA ZA FINALE

3. TEMA NEDELJE
Miladin Kovačević pušten iz pritvora, negirao da je zlostavljao i mučio devojku koja ga je prijavila. Kakva saznanja o tome ima policija? Ima li pomaka u drugim aktuelnim slučajevima koji su uznemirili javnost? To pitamo direktora policije Vladimira Rebića.
POLICIJSKE ISTRAGE

4. KO JE U PRAVU
Kakva vlada je potrebna Srbiji? Koji su resori najvažniji? Ko ima najviše šanse da bude njen premijer? Ko se kako pokazao u prethodne četiri godine? Kakvi izazovi očekuju novi kabinet u Nemanjinoj? O tome razgovaramo danas, a naši gosti su Bojan Klačar i Dejan Vuk Stanković.
NOVA VLADA

5. AKTUELNO
Porodično nasilje ponovo u porastu. Od početka godine policiji je prijavljeno više od 3000 slučajeva. Koliko je pandemija uticala na porast? Koja karika u lancu je zakazala i dobijaju li žrtve neophodnu podršku? To pitamo Vesnu Stanojević i Vanju Macanović.
EPIDEMIJA NASILJA

6. SVI PRIČAJU O...
Grad Kikinda dopitnik je ''Povelje časti'' od strane Saveta Evrope za promociju evropskih vrednosti. Šta za sam grad, a šta za Srbiju znači to priznanje reći će nam gradonačelik Kikinde Nikola Lukač.
NA KORAK DO NAJVIŠEG PRIZNANJA

7. ZABAVA
I za kraj, u goste nam dolaze neki od najomiljenijih likova najgledanije domaće serije ’’Igra sudbine’’. Kada se nastavlja snimanje novih epizoda i da li će biti nekih nepredvidivih obrta u nastavku pitamo Ammara Mešića, Pavla Jerinića, Luku Raca, Stevana Piala i Kristinu Jovanović.
’’NAJGLEDANIJI’’​