Jutro - Subota, 19. septembar - Kako se primenjuje mera zdravstvenog nadzora putnika, koja je stupila na snagu u petak u 18 sati?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Kako se primenjuje mera zdravstvenog nadzora koja je stupila na snagu u petak u 18 sati?, foto: Depositphotos/GekaSkr
Kako se primenjuje mera zdravstvenog nadzora koja je stupila na snagu u petak u 18 sati?, foto: Depositphotos/GekaSkr
.

1. PRELISTAVANJE
MIladin Kovačević ponovo u pritvoru. Ekonomski sudar Amerike i Kine u Srbiji. Veliki pritisci na Vučića u formiranju nove vlade. Nude se ministri, laktaju male stranke, mešaju stranci. To su neki od naslova u dnevnoj štampi koju prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić i Milanom Lađevićem.
NASLOVI

2. SPORT
U Ligi šampiona nećemo imati predstavnika, ali čak tri naša kluba se bore za plasman u Ligu Evrope. Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina su dobili protivnike u plej-ofu kvalifikacija. Teniska sezona nastavlja se na mastersu u Rimu. Novak Đoković u pohodu na svoj peti trofej u prestonici Italije.
LIGA EVROPE ZA UTEHU

3. TEMA JUTRA
Kako se primenjuje mera zdravstvenog nadzora koja je stupila na snagu sinoć u 18 sati? Šta se dešava ako se ta mera prekrši? Da li je tačan podatak da je trenutno mogućnost zaražavanja u Crnoj Gori čak 25 puta veća nego u Srbiji? Šta je sa ostalim zemljama? O tome u temi dana razgovaramo sa dr Darijom Kisić Tepavčević.
POVRATAK

4. KO JE U PRAVU
I tabloidi, ali i ozbiljlni mediji, svi u Srbiji danima komentarišu ljubavni triler čiji su akteri jedna pevačica i jedan policijski general. U mnoštvu detalja, jedan je posebno zanimljiv. Kako je moguće da je Ljupka Stević ozvučila, ni manje ni više nego, generala policije da bi dokazala prevaru? Ko koga najčešće prisluškuje? Šta kaže zakon? U kojim slučajevima je to dozvoljeno a kada je granica pređena?
JA (NI)SAM LJUPKA!

5. SVI PRIČAJU O...
Priprema se predstava posvećena velikanu srpske glume Zoranu Radmiloviću. Režiju potpisuje još jedno veliko ime domaće pozorišne i filmske scene. Glumac Ivan Bekjarev naš je gost ovoga jutra.
''GLUMČINA''

6. ZABAVA
Oni imaju novu pesmu koja obara rekorde pregleda na jutjubu. Slušamo ih i uživo ovog jutra Vesna i Đole Đogani dolaze u naš studio.
''ZABRANJENA LJUBAV''​