Jutro - Četvrtak, 17. septembar - U Srbiji se godišnje baca gotovo 250.000 tona hrane - Zašto?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Bacamo previše hrane..., foto: Depositphotos/ShmelevaNatalie
Bacamo previše hrane..., foto: Depositphotos/ShmelevaNatalie
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Mladog niškog pijanistu komšija prijavio zbog sviranja klavira. Šta mu je zasmetalo? Buka klavira ili mu se nije dopao repertoar? To pitamo pijanistu Vladimira Ačimoviča.
PRESEDAN

PRELISTAVANJE
2. Pregovori Beograda i Prištine na ekspertskom nivou nastavljaju se danas u Briselu. Zašto Lajčak pominje samo finansijske aranžmane a zaobilazi zajednicu srpskih opština? O tome u prelistavanju razgovaramo sa Suzanom Grubješić i Dragoljubom Kojčićem.
ISTO ODSTOJANJE

SPORT
3 Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez Lige šampiona. Crveno- beli izgubili su posle penala od Omonije na Kipru. Partizan i TSC večeras igraju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
LIGA EVROPE KAO UTEHA

TEMA JUTRA
4. U Srbiji se godišnje baca gotovo 250.000 tona hrane. Zašto ugostitelji bacaju hranu u kontejner i zbog čega se od donatora zahteva da poklone konzerviranu i hranu u original pakovanju?
35 KG PO STANOVNIKU

KO JE U PRAVU
5. "Suns" nije ni droga ni cigareta ali svakodnevno ubija mlade u Srbiji. Nije legalan ali ga je lako nabaviti. Koje su posledice upotrebe ovog proizvoda koji ima visoku koncentraciju nikotina?
MLEVENI DUVAN

SVI PRIČAJU O
6. Hit komedija "Dogodine u isto vreme" ponovo na sceni Akademije 28. Naša gošća je i junakinja ove priče glumica Nela Mihajlović.
21.SEPTEMBAR​