Jutro - Utorak, 15. septembar - Ko će voditi računa o građanima koji su boravili u rizičnim zemljama?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Od 18. septembra u Srbiji stupaju na snagu nove mere..., foto: Depositphotos/06photo
Od 18. septembra u Srbiji stupaju na snagu nove mere..., foto: Depositphotos/06photo
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Ja sam čudo! Sve je bilo protiv mene, bio sam otpisan, ali sam se posle tri nedelje na respiratoru vratio. I živ sam. Kroz kakvu je agoniju prošao u borbi protiv Kovida 19 otkriva nam prof. dr Radisav Šćepanović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja.
BORBA ZA DAH

PRELISTAVANJE
2. Od 18. septembra, pod nadzorom će biti svi građani koji se vraćaju sa letovanja iz zemalja u kojima je povećan broj zaraženih od korona virusa. Ko će voditi računa o građanima koji su boravili u rizičnim zemljama? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Aleksandrom Mikatom, Danijelom Ćirović i prof. dr Branislavom Tiodorovićem.
MERE ZAŠTITE

SPORT
3. Novak Đoković prvi put razgovarao sa novinarima od US Opena. Bio sam u šoku, ali prošlo je, kaže najbolji teniser sveta. Pobeda Krajinovića na početku Mastersa u Rimu, danas na terenu Lajovic i Kecmanović. Nadal se vraća posle pola godine pauze.
IDEMO DALJE

TEMA JUTRA
4. U više od 5.000 gradova sutra počinje Evropska nedelja mobilnosti. Toj porodici svetskih metropola pridružio se i Beograd. Šta je grad tim povodom organizovao to pitamo gradonačelnika Zorana Radojičića.
"IZABERI! POKRENI SE!

KO JE U PRAVU
5. U Rimu počelo istorijsko suđenje protiv moćnog mafijaškog klana optuženog za trgovanje drogom, oružjem i ljudima. Koliko godina može da traje suđenje i koliko će advokata braniti optužene?
STOTINE SVEDOKA

SVI PRIČAJU O
6. Film „Oaza“osvojio nagradu za najbolji evropski film u selekciji Dani autora na festivalu u Veneciji. Ekipa filma nije prisustvovala premijeri. Zašto je ekipa bosanskog filma "Kvo vadis" bio odobren dolazak u Veneciju bez obzira što je na listi zemalja koje koje su na "crnoj" listi zbog korone, a ekipi filma "Oaze" ne? To pitamo producenta Mariju Stojanović i glumca Gorana Bogdana.
DVOSTRUKI ARŠINI

ZABAVA
7. Od večeras serija "Tate" ponovo na Prvoj televiziji. Šta nas očekuje u novoj sezoni otkriće nam ženski deo ekipe, glumice Ljubinka Klarić i Tamara Radovanović.
U 20 SATI​