Jutro - Petak, 11. septembar - Maske prave problem đacima u školi, posebno deci sa autizmom. Kako promeniti situaciju?

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Maske prave problem djacima u školi, a posebno deci sa autizmom. Odbijaju da nose maske što nastavnicima pravi problem. Kako je moguće da prosvetni radnici u specijalnoj školi nisu pripremljeni na ovakvu reakciju njihovih đaka i šta roditelji u ovoj situaciji mogu da urade?
PROBLEMI

2. PRELISTAVANJE
Kako je diskvalifikacija Novaka Đokovića postala veća od samog US Opena? Može li Nikola Jokić sam protiv najjačeg tima u NBA ligi? Povratak domaceg fudbala posle pauze dočekujemo u svađi Fudbalskog saveza Srbije i Partizana. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nebojšom Žugićem i Milošem Šaranovićem.
GEM, KOŠ,GOL

3. SPORT
Dan D za ABA ligu! Ili će vlasnicka prava biti preneta na FMP, Mornar i Primorsku ili će nova sezona početi bez Partizana koji se protivi učešću tima iz Železnika. Danas radni sastanak prestavnika klubova.
ILI - ILI

4. TEMA
Sutra svečana promocija najmlađih srpskih oficira. Prvi oficirski čin, čin potporučnika, dobiće 152 kadeta. Neki od njih su i naši gosti
SUŽIMO SRBIJI!

KO JE U PRAVU
5. Poruka na ulazu jedne zgrade u Zagrebu zapalila je društvene mreže. Zbog glasnog vođenja ljubavi pobunili su se stanari. Da li takva buka smeta komšijama i u našem gradu?
"NISKE STRASTI"

SVI PRIČAJU O
6. Posle bioskopa i pozorista i muzički festivali se vraćaju u život. U naredna dva vikenda koncerti na Adi ciganliji na „Bir fest baru” i „Mjuzik wik baru”. Koliko ljudi će moći da prisustvuje koncertima na otvorenom? Da li su posetioci obavezni da nose maske i mere temperaturu na ulazu? Kada će se muzičari u punom sjaju vratiti svom poslu? To pitamo Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, Milenka Škarića iz Skaj Mjuzika i Milana Đurđevića, frontmena "Nevernih beba"
POVRATAK U ŽIVOT

ZABAVA
7. Premijera predstave "Dabogda te majka rodila" večeras na sceni Ateljea 212. Naši gosti su junaci ove priče glumci Sofija Juričan i Feđa Stojanović
ISPOVESTI​