Jutro - Sreda, 26. avgust - Tinejdžerku napao pitbul, vukao je po asfaltu i izujedao: Koliko su opasni psi pouzdani ljubimci?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Koliko su opasni psi pouzdani ljubimci?, foto: Depositphotos/tiverylucky
Koliko su opasni psi pouzdani ljubimci?, foto: Depositphotos/tiverylucky
.

U FOKUSU
1. Gubitak čula mirisa i ukusa jedan je od simptoma KOVIDA 19. Virus pogađa i sluh, unutrašnje uho ali i kost lobanje odmah iza uha. Koje to receptore u uhu, grlu i nosu napada virus, kako se leči i koliko traje nemogućnost da se oseti miris i ukus ali i da se čuje? To pitamo prof.dr Nenada Arsovića, direktora Klinike za ORL Kliničkog centra Srbije.
POSLEDICE

PRELISTAVANJE
2. Srbija je okružena žarištima epidemije, upozorava SZO. Tri tačke o Kosovu na sastanku u Beloj kući. Optužnica protiv OVK na staklenim nogama. Srpski Vajnstin. Glumicu Danijelu Štajnfeld silovao poznati srpski producent. To su samo neki od naslova koje u današnjim novinama koje u prelistavanju komentarišemo sa Aleksandrom Apostolovskim.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikcija za Ligu šampiona uprkos lošem izdanju protiv Tirane. Crveno-beli pobedili su sa 1-0 prvaka Albanije u gostima.
POBEDA SLABE ZVEZDE

TEMA JUTRA
4. Evropska komisija usvojila je paket predloga za veću trgovinsku razmenu Evropske unije i 20 susednih zemalja, među njima je i Srbija. Koliko će ove mere pogodovati našoj zemlji, da li je važno da budu i na duži rok i kada će se videti prvi efekti?
POSLEDICE KORONE

AKTUELNO
5. Tinejdžerku iz Požege napao pitbul na školskom terenu, vukao je po asfaltu i izujedao. Zbog čega se kod nas i te kako često dešavaju ovakve nesreće, ko je odgovoran, koliko su opasni psi pouzdani ljubimci?
OPASNI PSI

ZABAVA
6. Serija i film o životu Tome Zdravkovića na jednom mestu okupila je najveće umetnike tog vremena. Jedan od njih je i Kemal Monteno a njega igra naš gost glumac Đorđe Stojković.
SERIJA "TOMA" NA PRVOJ

ZABAVA
7. O njoj već mesec dana bruji ceo Balkan. Njena pesma "Žena od sultana" osvojila je slušaoce regiona preko noći. Pevačica Tijana Milentijević je naša gošća.
FENOMEN​