Jutro - Četvrtak, 20. avgust - Šta se događa u organizmu i zašto posle preležanog KOVIDA 19 opada kosa u pramenovima?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćte:

Šta se događa u organizmu i zašto posle preležanog KOVIDA 19 opada kosa u pramenovima?, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Šta se događa u organizmu i zašto posle preležanog KOVIDA 19 opada kosa u pramenovima?, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

1. U FOKUSU
„Nosite maske“, poručila je glumica Alisa Milano u video snimku, koji je postavila na Tviteru, gde je pokazala da joj posle korone opada kosa. Šta se događa u organizmu i zašto posle preležanog KOVIDA 19 opada kosa u pramenovima? To pitamo dermatologa Goranu Isailović.
UPOZORENJE

2. PRELISTAVANJE
Nova vlada kada prođu sastanci u Beloj kući i Briselu. Dečani proba za upad u zaštićene zone na Kosovu i Metohiji. Džon Bolton tvrdi da Tramp rešava Kosovo pre predsedničkih izbora. Časovi samo preko TV ako bude rastao broj obolelih. To su samo neke od priča u današnim novinama koje komentarišemo sa Robertom Čobanom.
NASLOVNE STRANE

3. SPORT
Fudbaleri Bajerna iz Minhena sprečili su francusko finale Lige šampiona. Nemački tim ubedljivo je pobedio ekipu Olimpika iz Liona u polufinalu takmičenja i za svoj peti trofej prvaka Evrope igraće sa Pari Sen Žermenom u nedelju u Lisabonu.
NEMAČKO-FRANCUSKO FINALE

4. TEMA JUTRA
Severnokorejski lider Kim Džong Un naredio je da se konfiskuju svi psi u Pjongjangu. Držanje kućnih ljubimaca je "simbol kapitalizma", tvrdi Kim. Obični ljudi gaje svinje i stoku, a ne pse od kojih nema koristi. Ima li istine u ovim pričama? Ko će od kućnih ljubimaca završiti u zološkom vrtu, a ko u tanjiru? Odgovor zna Borislav Korkodelović.
"KAPITALISTIČKA DEKADENCIJA"

5. AKTUELNO
Popularni rumunski pevač snimio svoju smrt. Usred lajv prenosa na Fejsbuku na njega je naleteo voz. Njegova supruga je preživela ali sa teškim povredama. Šta nam sve tokom vožnje odvraća pažnju, odakle potreba da se snimamo i to emitujemo na društvenim mrežama, koliko često se u svetu zbog selfija gubi glava?
TRAGEDIJA

6. SVI PRIČAJU O...
Fudbalskog trenera u Jagodini na terenu udario grom. Lekari se bore za njegov život. Kolike šanse su za preživljavanjem, koja mesta treba izbegavati i šta raditi kada sevaju munje?
UDAR GROMA

7. ZABAVA
Film "Otac" u trci za nagradu Evropske filmske akademije. Reditelj filma Srdan Golubović je naš onlajn gost.
POVRATAK U BIOSKOPE​