Jutro - Sreda, 19. avgust - Crtani film Volta Diznija promoviše homoseksualno ponašanje. Da li su to nametnute vrednosti?

U današnjem izdanju emisije gledaćete:

jutro na prvoj tv, foto: Prva TV
jutro na prvoj tv, foto: Prva TV
.

U FOKUSU

1. "Tanjug javlja rat je završen" je izložba, kojom je obeleženo 75 godina od kraja Drugog svetskog rata. Kako će izgledati u novim okvirima, pitamo autore Milicu Tomić i Radovana Cukića.
ISTORIJA

PRELISTAVANJE
2. Formiran tim za proveru računa svih političara. Da li smo bliže koalicionoj ili koncentracionoj vladi. Srbi Trampu donose pobedu. Srbi sa plaža na Jadranu idu pravo u karantin. To su samo neke od udarnih priča koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Žarkom Rakićem
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Dobar evropski početak. Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona laganom pobedom nad gibraltarskom ekipom Evropa. U Lisabonu, Pari Sen Žermen će igrati prvo finale Lige šampiona u istoriji. Prvak Francuske eliminisao ekipu Lajpciga.
BEZ IZNENAĐENJA

TEMA JUTRA
4. Spasilačka misija koja se 1944. godine odigrala u selu Pranjani kod Čačka, danas se smatra najuspešnijom operacijom spasavanja saveznika u II svetskom ratu. Kako je američki oficir Srbiju podsetio na srpsku hrabrost?
HILIJARD FILMSKA PRIČA

AKTUELNO
5. Crtani film Volta Diznija "Kuća sova" promoviše homoseksualno ponašanje. Devojcica Luz razmenjuje nežnosti sa svojom drugaricom. Šta deca treba da gledaju, kako to utiče na njihovo ponašanje i razvoj, gde roditelji greše?
NEMETNUTE VREDNOSTI?

SVI PRIČAJU O
6. Glumci se od septembra vraćaju na pozorišnu scenu. Sezonu posle korone otvara Bitef. Kako će funkcionisati pozorišta u zatvorenom prostoru? Kakva će pravila važiti za glumce a kakva za publiku? Šta je sa bioskopima? O tome razgovaramo sa Ivanom Karlom i Milošem Latinovićem
NA IVICI BUDUĆNOSTI

ZABAVA
7. Čuveni muzej Albertina u Beču uvrstio je u stalnu postavku sedam slika Uroša Đurića. Kako su se njegova dela našla u jednom od najpoznatijih svetskih muzeja pitamo Uroša lično. On je naš gost
BESPREDMETNI AUTONOMIZAM​