Jutro - Ponedeljak, 17. avgust - Ima li planova za tzv. "treći talas korone" koji se očekuje na jesen?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Ima li planova za tzv. &treći talas korone&?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
Ima li planova za tzv. "treći talas korone"?, foto: Depositphotos/volodymyr.martyn
.

ČOVEČE NE LJUTI SE
1. Zahtev za PCR ili serološkim testom mnogima je pokvario odlazak na odmor. Koliko ove mere komplikuju grupna putovanja turista preko agencije i da li je već pronađen mehanizam da se ubrza kontrola na granici? To pitamo Aleksandra Seničića, predsednika Jute.
KORONA ODMOR

PRELISTAVANJE
2. Polazak u školu biće prelomna tačka epidemije, tvrde stručnjaci. Formira se tim za zaštutu svetinja na Kosovu. Priština krši i spostvene propise. Angela sprema sankcije Srbiji. To su samo neke od priča u danasšnjim novinama koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Filipom Rodićem.
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Fudbaleri Sevilje prvi su finalisti Lige Evrope. Španski tim pobedio je u polufinalu Mančester Junajted 2-1 i sada čeka boljeg iz meča Intera i Šahtjora.
ŠESTO FINALE SEVILJE

TEMA JUTRA
4. Nestrpljenje i nervoza uzroci su brojnih saobraćajnih nesreća sa kobnim posledicama. Iako zbog korone manje putujemo, broj nastradalih se ne smanjuje. Možemo li se naučiti toleranciji u saobraćaju, pitamo prof. Milana Vujanića.
ALARM

AKTUELNO
5. Zbog sve manjeg broja zaraženih korona virusom zatvaraju se Kovid bolnice. Koliko je vremena potrebno da se kapaciteti korišćeni za lečenje korona virusa vrate u ranije stanje? Da li se očekuje povećanje broja bolesnika od mnogih hroničnih bolesti? Ima li planova za takozvani „treći talas korone“ koji se očekuje na jesen? O tome razgovaramo sa prof. dr Milikom Ašaninom, direktorom Kliničkog centra Srbije.
POVRATAK NA STARO?

SVI PRIČAJU O...
6. Uprkos pandemiji ona sprema novu modnu kolekciju inspirisana upravo koronom. Šta ćemo nositi ove jeseni i zime pitamo dizajnerku Suzanu Perić.
COVID MODA

ZABAVA
7. Jedan "lajk" Novaka Đokovića bio je dovoljan da postane zvezda na Instagramu. Nova "kaver" zvezda je i naša gošča i peva uživo kod nas. Stiže nam Ksenija Grbušić.
HEMIČARKA I PEVAČICA​