Jutro - Ponedeljak, 27. jul - Da li i kakva materijalna pomoć može pružiti egzistenciju poljoprivrednicima do sledeće sezone?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Olujno nevreme praćeno gradom nanelo štetu poljoprivrednicima u zapadnoj Srbiji, foto: Depositphotos/Alexander_Safonov
Olujno nevreme praćeno gradom nanelo štetu poljoprivrednicima u zapadnoj Srbiji, foto: Depositphotos/Alexander_Safonov
.

U FOKUSU
1. Korona virus ne napada samo pluća. I srce je ugroženo. Šta KOVID 19 radi srcu i postoji li način da ga odbranimo pitamo kardiologa prof.dr Višeslava Hadži Tanovića.
OPASAN NEPRIJATELJ

PRELISTAVANJE
2. Rekordan broj zaraženih u jednom danu. Korona je sada najopasnija. Rešenje za opasni virus je vakcina a ne kolektivni imunitet. Rekordna ulaganja u odbrambenu industriju Srbije. To su samo neki od naslova u današnjim novinama koje komentarišemo sa Borisom Vukovićem.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Kraj skoro godinu duge sezone u engleskoj Premijer ligi. Mančester Junajted i Čelsi igraće u Ligi šampiona, a Murinjov Totenhem u Ligi Evrope.
UZBUDLJIVO POSLEDNJE KOLO

TEMA JUTRA
4. Ako Prištinu ne umire mentori, bićemo pet puta uspešniji u povlačenju priznanja, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.Da li se izjavom Hotija da će Priština nastaviti da lobira za članstvo u međunarodnim organizacijama ponovo zaustavlja dijalog, zašto nema reakcije iz Vašingtona i Brisela, kakav odgovor sprema Srbija? To su samo neka od pitanja za Ivicu Dačića, ministra spoljnih poslova. On je naš gost.
KOSOVSKI ČVOR

AKTUELNO
5. Olujno nevreme praćeno gradom nanelo štetu poljoprivrednicima u zapadnoj Srbiji. Koliko će nepogode uticati na poljoprivredu, da li i kakva materijalna pomoć može pružiti egzistenciju poljoprivrednicima do sledeće sezone?
VELIKA ŠTETA

SVI PRIČAJU O
6. Sporta u doba korone gotovo da nema ali zato ima knjiga koje podsećaju na slavne dane rukometa. Takvu jednu je napisao rukometni trener Dragan Đukić. On je naš gost.
"3,2,1 POVRATAK KORENIMA"

ZABAVA
7. Svetska premijera srpskog filma "Oaza" na Venecijanskom festivalu u septembru. Junaci ove neobične ljubavne priče su i naši gosti glumac, reditelj i producent Goran Bogdan, Ivan Ikić i Milan Stojanović.
"DANI AUTORA"​