Jutro - Petak, 17. jul - Ima li neke destinacije gde su turisti iz Srbije dobrodošli?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Od Obame i Bezosa do Kim Kardašijan. Haos na Tviteru hakeri preuzeli profile najpraćenijih ličnosti. Da li danas hakeri mogu da urade sve što zamisle i da li je moguće otkriti njihov identitet? To pitamo Vladimira Radunovića, stručnjaka za sajber bezbednost.
PREVARA

PRELISTAVANJE
2. Pet vakcina blizu dozvole za upotrebu. Redovi na testiranje za Kovid 19 ispred beogradskih instituta. I trudnice na respiratoru. To su samo neke od priča iz današnjih novina koje u prelistavanju komentarišemo sa Duškom Vukajlovićem.
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Burna sedmočasovna sednica ABA lige. Partizan tražio da se FMP izbaci iz regionalnog takmičenja, ostali klubovi se protivili. Čelnivi lige nude ostavke zbog opstrukcije i nepoštovanja dogovora. Narednih dana sledi nastavak.
BURA NA JADRANU

TEMA JUTRA
4. Srbija je zbog korone u crvenoj zoni. Juče je i Savet Evropske unije spustio rampu za naše državljane. Ni u Tunisu više nismo poželjni. Ima li neke destinacije gde su turisti iz Srbije dobrodošli?
NEMA ODMORA U INOSTRANSTVU

AKTUELNO
5. Epidemija korona virusa ne posustaje. Broj obolelih u svetu raste. Da li nas od pronalaska vakcine dele meseci i kako se opredeliti koju koristiti ukoliko ih na tržištu nude više? O tome razgovaramo sa prof. dr Tatjanom Jovanović, virusologom.
NEPOZNANICA

SVI PRIČAJU O
6. Prirodne lepote Srbije i čist vazduh spasiće nas od virusa, tvrdi naša gošća novinarka i pisac Vesna Da Vinča.
RESTART

ZABAVA
7. Ljubav je ono što spaja sve ljude. Zvezda serije "Drugo ime ljubavi" Momčilo Otašević stiže nam u goste.
SAŠA KRPAN

ZABAVA
8. I za kraj naša onlajn gošća je popularna jutjuberka Sara Stanković.
COCO SUPERSTAR​