Jutro - Četvrtak, 9. jul - U strahu su velike oči. ​Šta nas najviše plaši u epidemiji korona virusa?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Šta nas najviše plaši u epidemiji korona virusa?, foto: Depositphotos/nkooume
Šta nas najviše plaši u epidemiji korona virusa?, foto: Depositphotos/nkooume
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. U strahu su velike oči. ​Šta nas najviše plaši u epidemiji korona virusa, pitamo dr Ivanu Stašević Karličić, direktorku Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".
ANKSIOZNOST

PRELISTAVANJE
2. Kamenice, baklje, flaše, sinoć su ponovo letele ka pripadnicima policije.
Da li je ovo pokušaj da se nasilno preuzme vlast? O čemu će sve razgovarati Vučić i Makron u Parizu? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem i Zoranom Milivojevićem.
NASILJE

SPORT
3. Vlado Šćepanović je novi trener košarkaša Partizana. Narednih dana očekuje se i zvanična promocija. Crvena zvezda na pragu novog pojačanja ovog leta. Crveno-beli žele amerikanca Hola.
"VEČITI" NE POSUSTAJU

TEMA JUTRA
4. Krizni štab zaseda danas u podne. Policijskog časa neće biti, ali će biti pooštrene mere u borbi protiv širenja korona virusa. Kakva je epidemiološka situacija u prestonici i kako grad funkciniše u vreme vanredne situacije, pitamo Andreju Mladenovića, pomoćnika gradonačelnika Beograda.
NOVE MERE

AKTUELNO
5. Haos na ulicama Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Povređeno 10 policajaca. Ko stoji iza protesta, kome i zašto smeta stabilna Srbija, zbog čega su se protesti nastavili iako je rečeno da policijskog časa zbog suzbijanja korona virusa neće biti? To su samo neka od pitanja za ministra Branislava Nedimovića.
KORONA PROTEST?

SVI PRIČAJU O
6. Kako koža reaguje na visoke temperature, šta je najbolja zaštita od sunca, na šta treba da obrate pažnju pacijenti koji imaju hronična kožna oboljenja? To zna dermatolog dr Nevenka Dokmanović.
ZAŠTITA OD UV ZRAČENJA

ZABAVA
7. Mladi rok muzičar Stefan Zdravković predstavlja Srbiju na ovogodišnjem muzičkom festivalu u Belorusiji. On je naš gost i peva uživo u našem programu.
"SLAVANJSKI BAZAR U VITEBSKU"