Jutro - Petak, 3. jul - Stižu nam zahlađenje, obilne padavine i olujni vetar: Koji delovi Srbije su najugroženiji?

Dobro jutro Srbijo! Ovog jutra gledaćete:

Koji delovi Srbije su najugroženiji?, foto: Depositphotos/georgebravo
Koji delovi Srbije su najugroženiji?, foto: Depositphotos/georgebravo
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. U naredna tri dana stiže nam zahlađenje, obilne padavine i olujni vetar. Koji delovi Srbije su najugroženiji i da li ćemo imati pravo leto ove godine zna meteorolog Nedeljko Todorović.
NARANDŽASTA ZONA

PRELISTAVANJE
2. Nemačka u narednih šest meseci preuzima kormilo Evropske unije. Šta će biti u fokusu Angele Merkel? Borba protiv Kovida 19, nadolazeća ekonomska kriza ili proširenje evro zone? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić.
PREDSEDAVANJE

SPORT
3. Selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov biće trener turskog Fenerbahčea u naredne tri godine. Vrući transfer u Srbiji - Volden prošle sezone igrao u Partizanu, sledeće u Crvenoj zvezdi.
KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES

TEMA JUTRA
4. Povećan broj žalbi kojima se traže infomacije o Kovidu 19. Koliko ih je stiglo od ukidanja vanrednog stanja i na šta se žale građani pitamo poverenika Milana Marinovića.
ŽALBE

AKTUELNO
5. Raste broj zaraženih od korone. Predsednik Vučić najavio zatvaranje noćnih klubova i studentskih domova i oštre kazne za nepoštovanje mera. Da li su sada mladi rizična grupa i kada ćemo dobiti rat protiv korone? O tome razgovaramo sa Srđom Jankovićem, infektologom.
NEVIDLJIVI NEPRIJATELJ

SVI PRIČAJU O
6. Ministarstvo kulture predstavilo mobilnu aplikaciju "Kviz znanja iz srpske kulture". Kome je namenjena ova aplikacija pitamo Vuka Vukićevića, direktora Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka.
PITANJA I ODGOVORI

ZABAVA
7. Završeno snimanje treće sezone serije "Urgentni centar". Šta ćemo gledati u novim epizodama pitamo glumca Ivana Jevtovića.
DR PETROVIĆ​