Jutro - Četvrtak, 2. jul - Sva lica korone: Zašto se čista pluća upale za samo nekoliko sati?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li smo videli sva lica Kovida 19?, foto: Depositphotos/minervastock
Da li smo videli sva lica Kovida 19?, foto: Depositphotos/minervastock
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Nove preporuke SZO o zaraženima korona virusom zbunile vlasti Italije. Zaraženi mogu da izađu iz izolacije pre nego što budu negativno testirani. Imaju li italijanski lekari neka nova saznanja o KOVIDU 19? To pitamo doktorku Jovanu Milić iz Modene.
NEDOUMICE

PRELISTAVANJE
2. "Neće grom u kopive" to je odgovor predsednika Aleksandra Vučića na spekulacije o njegovom lošem zdravstvenom stanju. A zašto ga nije bilo u javnosti, šta se dešavalo na Andrićevom vencu i koji ga važni razgovri o Kosovu i Metohiji očekuju? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Vasiljević, savetnicom za medije predsednika Srbije.
TAČKA NA PROZIVKE

SPORT
3. Dolasci i odlasci u evroligašima. Crvena zvezda dovela osvajača NBA prstena Džordana Lojda. Posle poraza u finalu prvenstva Španije, Svetislav Pešić više nije trener Barselone.
KOŠARKAŠKA PIJACA

TEMA JUTRA
4. Završeno ponovljeno glasanje u Srbiji na 234 biračka mesta. Pravo glasa iskoristilo samo 20 odsto upisanih birača. Da li su gubitnici sa najviše glasova uspeli da pređu cenzus, kada će biti formiran parlament i ko će u novu Vladu? To pitamo direktora CESID-a Bojana Klačara.
SLAB ODZIV

AKTUELNO
5. Brojke su neumoljive. Raste broj obolelih od korone. Na respiratoru 73 pacijenta. Zašto se čista pluća upale za samo nekoliko sati? Da li smo videli sva lica Kovida 19? O tome razgovaramo sa dr Ljiljanom Timotijević, direktorkom Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkolozu.
BORBA ZA VAZDUH

ZABAVA
6. I za kraj u goste nam stižu Tijana Bogićević i Sara Milutinović. Imaju novu pesmu i pevaju uživo u našem programu.
"JAVNA TAJNA"​