Jutro - Sreda, 1. jul - Da li srpsko zdravstvo može da izdrži novi talas Kovida 19?

Dobro jutro Srbijo! Ovog jutra gledaćete:

Da li srpsko zdravstvo može da izdrži novi talas Kovida 19?, foto: Depositphotos/IgorVetushko
Da li srpsko zdravstvo može da izdrži novi talas Kovida 19?, foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Grupa Srpskih državljana zaglavljena u Kini traži od države da im organizuje let za povratak kući. Zbog korona virusa otkazano više od 70 odsto letova. Kome su se sve obraćali za pomoć pitamo jednog od naših državljana Nemanju Miloševića.
ZAGLAVLJENI

PRELISTAVANJE
2. Porast broja zaraženih korona virusom u Srbiji. Na udaru mladi. Da li srpsko zdravstvo može da izdrži novi talas Kovida 19? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Danijelomm Davidov Kesar, novinarkom Politike.
PRERANO OPUŠTANJE

SPORT
3. Fudbaleri Novog Pazara igraće naredne sezone u Super ligi Srbije umesto Grafičara koji je odustao od elitnog ranga. Nova sezona fudbalskog šampionata počinje 1. avgusta.
POVRATAK U SUPERLIGU

TEMA JUTRA
4. Zbog korone pale i cene otkupa voća. Otkupljivači ucenjuju proizvođače. Kilogram višnje prve klase 45 dinara a druge 25. Čemu da se nadaju seljaci? Da li će izvoz voća ove godine biti na istorijskom minimumu?
NEZADOVOLJNI

AKTUELNO
5. Šta kažu brojevi, a šta procenti o broju novoobolelih od korone? Ima li ozbiljnih skokova? Šta možemo da očekujemo u narednih nedelju dana skok ili pad? Kakva je situacija na jugu Srbije? O tome razgovaramo sa epidemiologom dr Branislavom Tiodorovićem.
KOVID 19

SVI PRIČAJU O
6. "Olovka piše, a guma briše, ni u šta ne veruj previše". U šta danas veruju deca, šta čitaju a šta pisci pišu to zna naš onlajn gost Uroš Petrović.
ZAGONETNE PRIČE

ZABAVA
7. I za kraj vodimo vas na snimanje serije "Igra sudbine"otkrićemo vam sve tajne porodice Kanački i Ožegović.
NOVE ZAVRZLAME​