Jutro - Četvrtak, 25. jun - Zapadna Srbija dva dana bila poplavljena: Da li se voda povukla i kako se meštani bore sa posledicama?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kako se meštani bore sa posledicama poplava?, foto: FOTO TANJUG/RADE PRELIĆ
Kako se meštani bore sa posledicama poplava?, foto: FOTO TANJUG/RADE PRELIĆ
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zapadna Srbija je dva dana bila pod vodom. Da li se voda povukla i kako se meštani Guče bore sa posledicama koje je poplava napravila? To pitamo domaćina Vlada Dramlića.
80 KUĆA POPLAVLJENO

PRELISTAVANJE
2. Republička izborna komisija večeras u 20 sati objavljuje konačne rezultate izbora. Kako će izgledati parlament u kome su tri stranke i manjine i ko su ličnosti koje neće narod ali hoće predsednik u novoj vladi? Koga su prevarila istraživanja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Milanom Lađevićem i Zoranom Gavrilovićem.
POBEDNICI I GUBITNICI

SPORT
3. Fudbaleri Vojvodine posle drame i penala u Nišu pobedili Partizan i osvojili Kup Srbije.
TROFEJ IDE U NOVI SAD

TEMA JUTRA
4. Podignuta optužnica za ratne zločine protiv Hašima Tačija dok je bio na putu za Vašington. Sa aerodoma vraćen u Prištinu. Ričard Grenel uprkos tome napisao da se raduje susretu s predsednikom Vučićem i premijerom Hotijem u subotu u Vašingtonu. Zašto je baš sada objavljena optužnica, da li je to slučajnost ili pokušaj miniranja američkog posredovanja?
IZNENAĐENJE?

AKTUELNO
5. Prvenstvo istočne Evrope u tenisu na Olimpu i dalje se igra bez obzira što se Viktor Troicki povukao jer je zaražen korona virusom. Da li su učesnici turnira sa kojima je bio u kontaktu testirani? To pitamo organizatora Janka Tipsarevića.
TENIS BEZ PUBLIKE

SVI PRIČAJU O
6. "Brakolomije" večeras pred publikom u Zrenjaninu. Jedna od junakinja ove komedije je i naša gošća, glumica Kalina Kovačević.
URNEBESNA KOMEDIJA

ZABAVA
7. "Ko mi trese trešnjicu" premijerno u Akademiji 28, 2. jula. Kako je film "Njuškala" inspirisao glumce da urade pozorišnu verziju ove priče pitamo Radeta Ćosića i Dragana Marinkovića.
20 SATI​