Jutro - Sreda, 24. jun - Nabujale rekle odnele mostove, puteve i kuće: Vanredna situacija u 15 opština

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Nabujale rekle odnele mostove, puteve i kuće, foto: Tanjug, Jaroslav Pap
Nabujale rekle odnele mostove, puteve i kuće, foto: Tanjug, Jaroslav Pap
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Vanredna situacija u 15 opština. Nabujale rekle odnele mostove, puteve i kuće. Koliko je ljudi evakuisano i gde je najkritičnije ovog jutra pitamo Predraga Marića, načelnika sektora za vanredne situacije.
ALARMANTNO

PRELISTAVANJE
2. Sastanak predsednika Srbije i Rusije u Kremlju. Šta su jedan drugom rekli u četiri oka? Ko ima ključ za rešenje kosovske krize: Moskva, Vašington ili Brisel? Ko će biti samo posmatrač, ko savetnik a ko će staviti tačku na pregovore Beograda i Prištine? O tome u prelistavanju štamoe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Jakšom Šćekićem.
DIPLOMATSKA OFANZIVA

SPORT
3. Novak Đoković uputio javno izvinjenje zbog zaraženih učesnika Adria tura. Lavina kritika na račun srpskog tenisera, savet igrača traži ostavku, prenose mediji.
POKAJANJE

TEMA JUTRA
4. Na više od 400 kilometara puteva u Srbiji juče je bio obustavljen saobraćaj. Kakva je slika ovoga jutra, koliko je putara na terenu, prete li nam i klizišta? To pitamo ministarku saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović. Ona je naša gošća.
VELIKA ŠTETA

AKTUELNO
5. Korona u ofanzivi. Treći dan zaredom raste broj zaraženih u svetu. Da li smo se svi previše opustili ili je virus i dalje jednačina sa tri nepoznate? Da li su zaštićeni oni koji su koronu preležali? To pitamo prof. dr Violetu Mihailović Vučinić, direktorku Klinike za pulmologiju KCS
ENIGMA

SVI PRIČAJU O
6. Evropska prvakinja u streljaštvu Bobana Marković Veličković preminula je 20 dana posle porođaja. Kako je došlo do komplikacija, da li je imala preeklampsiju, a da to nije znala ni ona ni njeni lekari? Koji su simptomi ove bolesti? To pitamo prof. dr Snežanu Rakić.
TRUDNIČKI PRITISAK

ZABAVA
7. Bend "E Play" ima novi spot, ali i prvi vinil u karijeri. Kako zvuči "Sloboda" na gramofonu pitamo Maju Cvetković, frontmenku benda. Ona je naša gošća.
PUCKETANJE​