Jutro - Utorak, 23. jun - Poplave prete Srbiji: Reporteri Prve TV proveravaju gde je najkritičnija situacija

Dobro jutro Srbijo! Ovog utorka gledćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/welcomia
Ilustracija, foto: Depositphotos/welcomia
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Poplave prete Srbiji. Žandarmerija u stanju pripravnosti. U kojim delovima je najkritičnije? To pitamo Darka Janjića, rukovodioca tehničkog sektora u "Srbijavodama" i naše reportere sa terena.
VANREDNO

PRELISTAVANJE
2. Korona ne posustaje. Za danas je zakazana hitna sednica Kriznog štaba. Koje se mere vraćaju na snagu i hoće li KBC Bežanijska kosa biti nova kovid bolnica? To pitamo prof. dr Branislava Tiodorovića, epidemiologa.
DANAK OPUŠTANJU

SPORT
3. Košarkaši Srbije danas se okupljaju u Beogradu, a potom putuju na Kopaonik na pripreme. U timu ponovo Kalinić i Nedović, a ekipu predvodi kapiten Teodosić.
NOVI POČETAK

TEMA JUTRA
4. Kosovsko pitanje se pokreće sa mrtve tačke. Nastavak dijaloga u julu. Šta će Brisel ponuditi Beogradu i Prištini, o čemu će danas razgovarati Vučić i Putin i šta srpskog predsednika čeka u subotu u Beloj kući?
BOJ ZA KOSOVO

AKTUELNO
5. Korona virus ne bira. Petorica fudbalera Crvene zvezde su pozitivna, četvorica odbojkaša,trojica tenisera Dmitrov, Ćorić i Troicki, a Novak Đoković danas dobija rezultate testa. Kako izgleda čekanje na rezultat i da li Kovid 19 menja poglede i na život i na karijeru?
ISČEKIVANJE

SVI PRIČAJU
6. Mladi sve više pričaju o Jutjuberima. Neki od njih zarađuju po više hiljada evra mesečno. Kako se postaje zvezda jutjuba i zašto su toliko popularni?
NOVO ZANIMANJE

ZABAVA
7. U goste nam stiže i Ivan Milinković predstavlja novu pesmu i peva uživo.
"TI I JA STRANCI"​