Jutro - Ponedeljak, 22. jun - Zbog obilnih kiša prete poplave: Na Tamišu proglašeno vanredno stanje

Dobro jutro Srbijo! Ovog jutra gledaćete:

Zbog obilnih kiša prete poplave..., foto: Depositphotos/sponner
Zbog obilnih kiša prete poplave..., foto: Depositphotos/sponner
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zbog obilnih kiša prete poplave. Vanredno stanje proglašeno na Tamišu. I Jaša Tomićvna udaru. Kakva je situacija ovoga jutra pitamo Slavka Vrndžića, direktora JVP "Vode Vojvodine".
NARANDŽASTI ALARM

PRELISTAVANJE
2. Ubedljiva pobeda Sprpske napredne stranke na parlamentarnim izborima. U Skupštinu ulaze SPS, Šapićev SPAS i stranke manjina. Kako su izbori izgledali iz ugla novinara? O tome u prelistavanju razgovaramo sa Bojanom Bilbijom i Borkom Kašanskim.
UBEDLJIVO

SPORT
3. Otkazano finale Adria tura u Zadru između Đokovića i Rubljova jer je jedan od učesnika turnira, Grigor Dimitrov, pozitivan na korona virus.
PREVELIKI RIZIK

TEMA JUTRA
4. "U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikada nisam doživeo. Dobili smo više od dva miliona glasova. To do sada nijednoj stranci nije pošlo za rukom", rekao je predsednik Aleksandar Vučić u prvom obraćanju medijima. Šta je plan naprednjaka u naredne četiri godine, s kim će formirati vladu i kakvi nas ekonomski izazovi očekuju? To su samo neka od pitanja za Sinišu Malog, ministra finansija i člana predsedništva SNS-a.
ISTORIJSKA POBEDA

AKTUELNO
5. Koliko je politička stabilnost važna za izazove koji Srbiju očekuju na medjunarodnom planu? Da li je ovaj izborni rezultat vetar u leđa Vučiću za razgovore koje će ove nedelje voditi sa Lajčakom, Putinom i Grenelom? O tome razgovaramo sa Dejanom Vukom Stankovićem i Vladimirom Vuletićem.
POVERENJE NARODA

SVI PRIČAJU O
6. "Idealna polovina" ponovo na sceni Akademije 28. Glumac Milan Kalinić stiže nam u goste.
24. JUN

ZABAVA
7. Hoće li pozorište preživeti digitalno doba ili će pokretne slike ove godine odneti pobedu pitamo glumicu Jelenu Stupljanin.
"KOREŠPODENCIJA"​