Jutro - Petak, 19. jun - Zašto mnogi za ljubavne, porodične i zdravstvene probleme slamku spasa traže kod gatara i vidovnjaka?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ilustracija, foto: Depositphotos/vetre
Ilustracija, foto: Depositphotos/vetre
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. “Crni četvrtak” na srpskim putevima. U četiri teške nesreće poginulo je šest osoba, dok je 11 povređeno. Da li su vremenske prilike glavni razlog crnog bilansa pitamo Milana Božovića, stručnjaka za bezbednost saobraćaja.
TRAGEDIJA

PRELISTAVANJE
2. Srbija neće priznati Kosovo u zamenu za ulazak u Evropsku uniju, rekao je predsednik Vučić posle razgovora sa Sergejom Lavrovim. Šta je ruski ministar rekao predsedniku u četiri oka, šta će biti glavne teme razgovora Vučića i Putina u Moskvi 23. juna? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nikolom Denčićem i Aleksandrom Apostolovskim.
PORUKE

SPORT
3. Teniseri napravili šou na košarkaškom terenu. Đoković, Zverev i Dimitrov odigrali meč protiv Zadra kao uvod u novi spektakularni vikend. Danas počinje Adria tur u Hrvatskoj.
KOŠARKA KAO ZAGREVANJE

TEMA JUTRA
4. U Srbiji za samo dva dana 190 novih slučajeva korone. Da je to posledica masovnih okupljanja i zašto se povećanje broja zaraženih beleži i u drugim zemljama? Preti li nam drugi talas? O tome razgovaramo sa imunologomm Srđom Jankovićem.
NEDOUMICE

KO JE U PRAVU
5. Vračara, srpska državljanka uhapšena kod Bijeljine zbog prevare teške 5.000 evra. Zašto mnogi za ljubavne jade, porodične probleme, zdravstvene tegobe slamku spasa traže kod gatara i vidovnjaka?
LAKOVERNI

SVI PRIČAJU O
6. Drugi Festival francuskog filma biće održan na Adi od 24. do 27. juna. Šta ćemo gledati pod otvorenim nebom, pitamo Katrin Fodri iz Francuskog instituta.
"NOĆNA SMENA"

ZABAVA
7. Muzička bajka na otvorenom. "Dvostruko svitanje na Lepenskom viru" u subotu. Deo ove priče je i naša gošća Lena Kovačević.
MUZIKA SE VRATILA​