Jutro - Četvrtak, 18. jun - Grčke vlasti građanima Srbije odobrile specijalni status: Mogu doći svim prevoznim sredstvima

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li će opet biti nekih promena?, foto: Depositphotos/ibphoto
Da li će opet biti nekih promena?, foto: Depositphotos/ibphoto
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Danima smrt doktorke Violete Skrobać Ašanin puni naslovne strane. Ona je navodno izvršila samoubistvo. Da li se kod samoubistva uvek rade obdukcija i toksikološki nalaz? To pitamo specijalistu sudske medicine dr Ljubišu Božića.
SAMOUBISTVO?

PRELISTAVANJE
2. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov danas stiže u Beograd. Bilateralni odnosi, ekonomska saradnja i pitanje Kosova i Metohije biće glavne teme razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom Ivicom Dačićem. O važnosti ove posete u prelistavanju štame razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Borislavom Lalićem.
PODRŠKA

SPORT
3. Teniska sezona se nastavlja 14. avgusta. Između US Opena i Rolan Garosa igraće se mastersi u Madridu i Rimu. Zbog obaveznog dvonedeljnog karantina za građane Srbije neće se održati Adria tur u Sloveniji.
HAOS U KALENDARU

TEMA JUTRA
4. Grčke vlasti građanima Srbije odobrile su specijalni status. U tu zemlju se može doći svim prevoznim sredstvima. Da li je ovo i konačna odluka vlade u Atini, pitamo Dušana Spasojevića, našeg ambasadora u Grčkoj.
SLOBODAN PROLAZ

KO JE U PRAVU
5. Predizborna tišina počinje u ponoć. Za naklonost birača u nedelju boriće se 21 stranka i koalicija. Šta su pripremili za finiš kampanje? O tome razgovaramo sa Zvezdanom Milovanovićem, Tatjanom Macurom i dr Jovanom Stojković.
ODBROJAVANJE

SVI PRIČAJU O
6. Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu projektuju, konstruišu i prave rakete i bespilotne letelice. Članovi tima koji se spremaju da predstavljaju Srbiju na takmičenju u Hamburgu su i naši gosti.
U OKTOBRU

ZABAVA
7. "Otkačene" i "Povratak otkačenih" ponovo na sceni Akademije 28, 29. i 30. juna. Naši gosti su glumci Monika Romić i Marko Kon.
DVA U JEDAN​