Jutro - Sreda, 17. jun - Trnovit put do mora: Šta sve turisti iz Srbije mogu da očekuju na putu do željenih destinacija?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Šta nas sve očekuje na putu do mora?, foto: Depositphotos/golyak
Šta nas sve očekuje na putu do mora?, foto: Depositphotos/golyak
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Naši turisti za sada u Grčku mogu samo preko Bugarske. Kako je taj put izgledao pre dva dana, ispričaće nam jedan od putnika koji je među prvima krenuo na odmor.
AGONIJA

PRELISTAVANJE
2. Izgleda da je ovog leta trnovit put do mora. Osim strpljenjem čime sve turisti iz Srbije treba da se naoružaju kako bi stigli do željenih destinacija? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Aleksandrom Mikatom i Mladenom Alvirovićem.
ODMOR?

SPORT
3. Zeleno svetlo za US Open. Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Država u tenisu će se ipak igrati u 2020. uz stroge mere i bez publike. Poslednji gren slem u sezoni igraće se od 31. avgusta do 13. septembra?
KO ĆE U NJUJORK?

TEMA JUTRA
4. Do izbora je ostalo još četiri dana. Kojim se rezultatima bore za novi mandat, kako protiče kampanja na lokalu, šta sve stranke obećavaju u trci za glasove? To pitamo Milana Krkobabića i Zvezdana Milovanovića.
U FINIŠU

AKTUELNO
5. Grmljavina, pljusak i grad na jugu Srbije. Nevreme u Trsteniku ostavilo pustoš. Kako objasniti blage zime bez snega i leta u kojima su kiše i oblaci češći od sunca? Da li je priroda zaista promenila ćud?
VREMENSKE (NE)PRILIKE

SVI PRIČAJU O
6. 87 odsto Roma ima samo osnovno ili niže obrazovanje, a manje od 1 odsto njih ima više i visoko pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. Mogu li se ove brojke popraviti? To pitamo Aleksandra Jovanovića iz Fonda za obrazovanje Roma.
PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA

ZABAVA
7. Rege muzičari iz regiona udružili su snage i snimili zajedničku pesmu koju su već proglasili rege himnom Balkana. Kako je nastala otkriće nam Igor Vince. On je naš gost.
"VREME JE"​