Jutro - Subota, 13. jun - Raste li broj obolelih od korona virusa? Razmatra li krizni štab vraćanje nekih mera?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Aktuelne teme iz dnevne štampe prelistavamo sa direktorom ''Kolor pres grupe'' Robertom Čobanom i urednikom lista ''Alo'' Draganom Vukajlovićem.

2. TEMA JUTRA
Kada će za državljane Srbije biti otvorene granice država članica Evropske unije? Kako će se rešavati odnosi sa Crnom Gorom a kako pitanje Kosova i Metohije? Kakve su koalicije moguće posle izbora? To su neka od pitanja za ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića.

3. AKTUELNO
Raste li broj obolelih od korona virusa? Razmatra li krizni štab vraćanje nekih mera? Kakve preporuke daju za izlazak na birališta? O tome razgovaramo sa dr Darijom Kisić Tepavčević, zamenicom direktora Instituta za javno zdravlje ''Milan Jovanović Batut''

4. SVI PRIČAJU O....
U četiri uzastopna derbija Partizan nije primio ni jedan gol od Crvene Zvezde. Za trofej Kupa Srbije igraju protiv Vojvodine.
Posle više od godinu dana na mestu stratega crno - belih o rezultatima i planovim. Gost jutra je trener FK Partizan Savo Milošević.

5. MOJ PUT
Život bez pozorišta za mene nije život, kaže moj današnji gost. Zato i ne čudi što je i u 94. godini i dalje aktivan na daskama koje život znače. Preživeo je nacistički i udbaški logor, jedan od retkih živih svedoka burnih istorijskih događaja dvadesetog veka. Kako je izgledao njegov životni put, reći će nam čuveni glumac Vlastimir Vlasta Velisavljević.