Jutro - Četvrtak, 11. jun - Kupovinom preko oglasa često dobijemo "mačku u džaku": Kako da izbegnemo prevare?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je kritično, tvrde njegovi advokati i porodica. Kakve su najnovije vesti pitamo sina generala Darka Mladića.
DRAMA U HAGU

PRELISTAVANJE
2. Na biralištima 21. juna naći će se 21 izborna lista. Šta kažu istraživanja javnog mnjenja, ko prelazi cenzus, može li da bude iznenađenja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Bojanom Klačarom i Dragomirom Anđelkovićem.
PROCENE

SPORT
3. Posle više od 100 minuta drame na terenu, fudbaleri Partizana pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0 i plasirali se u finale Kupa Srbije. Crno-beli će trofej braniti protiv Vojvodine 24. juna
PARTIZAN NE DA TROFEJ

TEMA JUTRA
4. Preko oglasa kupili "pomeranca", a posle mesec dana shvatili da su dobili drugu rasu, domaćeg mešanca. Kako da izbegnemo prevare? Ko se bavi falsifikovanjem
rodovnika kućnih ljubimaca u Srbiji?
PSEĆA MAFIJA

KO JE U PRAVU
5. Zajedno imaju 193 godine, u braku su 73. Juče su se prvi put videli posle tri meseca. Kraljica Elizabeta i princ Filip zajedno su proslavili njegov 99. rođendan. Kako je proveo život u senci najmoćnije žene na planeti i pred kakvim su izazovima zajedno bili u prošlom veku?
NAJDUŽI BRAČNI STAŽ

SVI PRIČAJU O
6. Najsigurnije letovanje ove godine biće u Srbiji. Proteklih godina jedna od najposećenijih destinacija bio je Zlatibor. Da li će tako biti i ovog leta pitamo Vladimira Živanovića, direktora turističke organizacije Zlatibor.
"RUŽA VETROVA"

ZABAVA
7. Pozorišna predstava “Ujka Vanja”, 7. i 8. jula na Letnjoj sceni na Tašmajdanu. Naši gosti su i junaci ove priče Katarina Marković i Branko Cvejić.
ČEHOV ZA SVA VREMENA​