Jutro - Sreda, 10. jun - Zbog velike kiše i nevremena mnogi automobili su bili poplavljeni. Šta se radi u tom slučaju?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Šta činiti?, foto: Tanjug/Rade Prelić
Šta činiti?, foto: Tanjug/Rade Prelić
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Vozači u Beogradu dobro će zapamtiti ponedeljak. Zbog velike kiše i nevremena mnogi automobili su bili poplavljeni. Šta se radi u tom slučaju? Gasi se motor, ostane u automobilu ili izađe iz njega? To pitamo automehaničara Mirka Rašića.
POTOP

PRELISTAVANJE
2. Pandemija korona virusa glavna je tema svih dnevnih novina i portala u svetu. O čemu su u vreme korone pisali nedeljnici koji prate živote poznatih ličnosti u Srbiji, šta su pitali zvezde, gde su ih fotografisali? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Sandrom Subotin Čobanin iz "Blic žene" i Borisom Jakićem iz "Glorije".
DŽET SET

SPORT
3. Partizan ili Crvena zvezda? Ko će u finale fudbalskog kupa Srbije? Treći ovosezonski večiti derbi igra se večeras od 20 sati na stadionu u Humskoj. U drugom polufinalu sastaju se Čukarički i Vojvodina.
PRAZNIK FUDBALA

TEMA JUTRA
4. Leto je sve bliže, a odmor sve dalji. Uprkos koroni, neizvesnosti i zatvorenim graničnim prelazima za turiste iz Srbije agencije prodaju aranžmane. Kupujemo li mačku u džaku?
ŠARENA LAŽA

AKTUELNO
5. Moguća su nova žarišta korona virusa i vraćanje nekih mera, upozoravaju epidemiolozi. Kako je virus ušao u dve beogradske škole, kakva je situacija u Vojvodini i da li smo se previše opustili? To pitamo prof. dr Editu Stokić i prof. dr Dariju Kisić Tepavčević.
NIJE GOTOVO

SVI PRIČAJU O
6. Uzbudljiva i provokativna interaktivna pozorišna priča o serijskom ubici Džeku Trboseku premijerno 2. jula u Beogradu. Kako će i publika učestvovati u njoj otkriće nam naše gošće Sonja i Joana.
"IGRA UMA"

ZABAVA
7. U vreme korone otkrila je novu ljubav. Da li je će posle dvadeset godina na sceni promeniti zanimanje i okačiti mikrofon o klin? To pitamo pevačicu Anu Kokić. Ona je naša gošća.
NOVI IZAZOVI​