Jutro - Subota, 6. jun - O izborima, Kosovu, povećanju plata i drugim aktuelnim temama govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Predsednik Srbije, foto: Tanjug / Dimitrije Goll
Predsednik Srbije, foto: Tanjug / Dimitrije Goll
.

1. PRELISTAVANJE
Da li je Amerika na pragu građanskog rata? Kakva je atmosfera u našem društvu dve nedelje uoči izbora? O tim temama i drugim naslovima iz dnevne štampe govore Jakša Šćekić - novinar i Vladimir Vuletić - sociolog i predsednik UO RTS-a.

2. SPORT
Crvena Zvezda i Partizan igraće u polufinalu fudbalskog Kupa Srbije. Može li Zvezda do duple krune ili će crno-beli učiniti sve da sezonu završe sa jednim trofejom? Detaljnije u sportskom pregledu jutarnjeg programa.

3. TEMA JUTRA
Nema više ograničenja za okupljanja na otvorenom, odluka je Kriznog štaba. Da li je opasnost od korone u Srbiji prošlost i mogu li se očekivati nova žarišta, poput staračkog doma u u Petrovaradinu? Pitanja su za pokrajinskog sekretara za zdravstvo i člana vladinog Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa dr Zorana Gojkovića.

4. AKTUELNO
Da li će se do kraja ove godine završiti priča o Kosovu i Metohiji? Hoće li to rešenje biti povoljno za Srbiju? Može li prosečna plata u našoj zemlji za pet godina da dostigne 900 evra? Ko će biti novi premijer i da li će se on za dve godine ponovo kandidovati za predsednika? To su neka od pitanja, a naš gost je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

5. MOJ PUT
Iza nje je više od 40 godina karijere i brojne uloge kojima je osvajala publiku u pozorištu i na filmu. O svom životnom putu i karijeri govori legendarna glumica Radmila Živković.