Jutro - Petak, 5. jun - Novak Đoković je gost Prve TV

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ko sve učestvuje na Adria Open turniru?, foto: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man
Ko sve učestvuje na Adria Open turniru?, foto: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Prekršajni sud u Hrvatskoj odlučio: Marko Perković Tompson može bez posledica da koristi ustaški poklič "za dom spremni". Kako je na ovu odluku reagovala javnost u komšiluku? To pitamo Juricu Kerblera, dopisnika Večernjih Novosti.
SRAMNA ODLUKA

PRELISTAVANJE
2. Korona je promenila svet. Kakav je udarac zadala srpskoj kulturi? Koliko je u budžetu manje novca za umetnost? Zašto je na tviteru zaratio sa novinarima? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ivanom Tasovcem, direktorom Beogradske filharmonije.
ONLAJN KULTURA

SPORT
3. Saša Obradović glavni kandidat za novog trenera košarkaša Crvene zvezde. Obradović potvrdio da pregovara sa crveno-belima i najavio odluku u narednim danima.
NOVA ZVEZDA?

TEMA JUTRA
4. Holivudske zvezde stižu u Beograd. Italijanska producentska kuća i Vlada Srbije potpisuju memoradnum o saradnji. Koliko će novca biti uloženo u srpsku kinematografiju? Kada će biti snimljeni prvi filmovi? To pitamo svetsku zvezdu i našeg gosta glumca Miloša Bikovića
"NAŠ BRED PIT".

KO JE U PRAVU
5. Rok za prijavu stranaka i koalicija, koje izlaze na izbore 21. juna, ističe u ponoć. Šta će prelomiti glasače za koga da glasaju? Lideri stranaka ili programi? O tome razgovaramo sa Aleksandrom Antićem i Aleksandrom Šapićem.
KEC U RUKAVU

SVI PRIČAJU O
6. Svetski teniski spektakl u Beogradu 13. i 14.juna. Novak Đoković sa najboljim teniserima organizuje prvi postkorona humanitarni turnir u regionu. Ko će sve ukrstiti rekete na terenu? Ko je gost iznenađenja na Adria Openu? To pitamo našeg specijalnog gosta Novaka Đokovića.
RASPRODATO