Jutro - Četvrtak, 4. jun - Italija otvorila granice samo za turiste iz EU: Šta Srbija može da očekuje?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE JUTI SE ČOVEČE
1. Pet hiljada uhapšenih, više stotina povređenih i troje mrtvih, to je bilans desetodnevnih nemira u Americi. Sva četiri policajca koja su učestvovala u ubistvu Džordža Flojda biće kažnjena. Kakva je situacija ovoga jutra pitamo Obrada Kesića, političkog analitičara koji nam se javlja iz Vašingtona.
KORONA, RASIZAM, DISKRIMINACIJA....

PRELISTAVANJE
2. Ko je pretvorio Ameriku u bojno polje uoči predsedničkih izbora, da li je Donald Tramp jedini krivac? Prema kome je usmeren gnev demonstranata: prema predsedniku ili prema sistemu? Šta će ubiti demokratiju u SAD rasizam ili korona? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Robertom Čobanom, Markom Dašićem i Borisom Petrovićem.
GRAĐANSKI RAT?

SPORT
3. Prekid zbog transparenata, poluvreme od 63 minuta i pobeda fudbalera Partizana u Surdulici u četvrtfinalu Kupa Srbije. Čukarički bolji od Radničkog.
PARTIZAN BRANI TROFEJ

TEMA JUTRA
4. Italija je otvorila granice, ali samo za turiste iz Evropske unije kao i sezonske radnike iz Šengen zone. Koliko će građani drugih zemalja morati da čekaju zeleno svetlo za put u Rim? Šta Srbija može da očekuje od Italije osim zahvalnosti na pomoći u nevolji i lepih reči? To su samo neka od pitanja za ambasadora Italije u našoj zemlji. Karlo Lo Kašo je naš gost.
POMOĆ PRIJATELJA

KO JE U PRAVU
5. Priština je dobila novog premijera. Da li je na listi prioriteta Avdulaha Hotija nastavak dijaloga Beograda i Prištine? Koliko se problemom južne srpske pokrajine bave političari u predizbornoj kampanji u Srbiji? O odnosima pozicije i opozocije ovog jutra razgovaramo Zvezdanom Milovanovićem iz SNS-a, Milošem Jovanovićem iz DSS-a i Tatjanom Macurom iz Ujedinjene demokratske Srbije.
BITKA ZA GLASOVE

SVI PRIČAJU O
6. Svečano i zvanično otvaranje Skadarlije za turiste je u subotu. Zastavu na simbolu našeg grada podići će ovogodišnje zaštitno lice glumica Rada Đuričin. Ona nam dolazi u goste.
TAČNO U PODNE

ZABAVA
7. Barutana sutra otvara letnju scenu, a publiku će zabavljati i naš gost najpoznatiji di džej Marko Nastić..
SEDMA SEZONA​